«Δεν πάει μόνο να ξεπλύνει τον φερόμενο ως βιαστή, αλλά...» - Έξαλλη η Χριστοπούλου με την ανάρτηση της Παπαθωμά για την υπόθεση Γεωργούλη

Χαμός στο Πρωινό Μας λόγω της ηθοποιού και τα όσα έγραψε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν πάει μόνο να ξεπλύνει τον φερόμενο ως βιαστή, αλλά...» - Έξαλλη η Χριστοπούλου με την ανάρτηση της Παπαθωμά για την υπόθεση Γεωργούλη

Τον κακό χαμό έχει προκαλέσει η ανάρτηση που έκανε η Θεοφανία Παπαθωμά για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη πριν μερικές ώρες, μια ανάρτηση που έχει φέρει, όπως ήταν αναμενόμενο, δεκάδες και ποικίλες αντιδράσεις -δείτε εδώ όσα έγραψε η ηθοποιός.

Το post της έχει σχολιαστεί σε σχεδόν όλες τις εκπομπές, όπως και στο Πρωινό Μας, με την Έλενα Χριστοπούλου και τον Λευτέρη Πλασκοβίτη να εκφράζουν την άποψή τους.

«Γελοία! Είναι γελοία αυτή η ανάρτηση. Κάποιοι επώνυμοι και ανώνυμοι προσπαθούν να δείξουν ένα δίχτυ προστασίας! Υπάρχει μια καταγγελία, πρέπει να σεβαστούμε την καταγγελία και το φερόμενο ως θύμα! Αλλά τέτοιου είδους δηλώσεις, όταν δεν γνωρίζουμε τι έχει γίνει, έχει γίνει με στόχο να αθωώσει πριν ακόμα μάθουμε τα πραγματικά γεγονότα, έναν άνθρωπο! Είναι απαράδεκτο! Είναι απαράδεκτη δήλωση. Μέσα από τη γελοιοποίηση προσπαθεί να γελοιοποιήσει και το θύμα», είπε αρχικά ο Λευτέρης Πλασκοβίτης.

Πυρ και μανία η Έλενα Χριστοπούλου με την ανάρτηση της Παπαθωμά για την υπόθεση Γεωργούλη

Η Έλενα Χριστοπούλου είπε από την πλευρά της: «Εδώ η τραγωδία δεν είναι αυτή, αν μου επιτρέπεται. Δεν πάει μόνο να “ξεπλύνει” τον φερόμενο ως βιαστή, το θέμα είναι ότι πάει να ενοχοποιήσει το φερόμενο ως θύμα. Δεν παίρνει καμία απόσταση»

Αντιδράσεις όμως προκάλεσε και η ανάρτηση του συντρόφου της Παπαθωμά, Γρηγόρη Πετράκου

Συγκεκριμένα, έγραψε:

«Διανύουμε το χειρότερο μεσαίωνα της ιστορίας. -Άνθρωποι διαγράφονται, απομακρύνονται, στιγματίζονται και ρίχνονται στην πυρά μόνο με μια αναπόδεικτη κατηγορία. Το τεκμήριο αθωότητας αντικαθίσταται από το βιασμό των metooδων.

-το διoξείδιo του @νθρακα βαφτίζεται "ρύπος" και η ελεύθερη μετακίνηση "ενεργειακo αποτύπωμα".Η επιστήμη και η λογική αντικαθίσταται από τον παραλογισμό της πρ@σινης ατζέντας.

-το αντρικό και γυναικείο φύλο που αποτελεί την έκφραση του θετικού και αρνητικού πόλου της ανθρώπινης ψυχής κατακερματίζεται από δίπολο (όπως τα πάντα στη φύση) σε "φάσμα" 100 αυτο-προσδιορισμών.

Οι Συμπαντικοί Νόμοι αντικαθίστανται από παραληρηματικές θεωρίες.

-η ελευθερία, το δικαίωμα αλλά και το καθήκον του πολίτη να κρίνει και να ελέγχει την εξουσία βαφτίζεται συνωμοσιολογία. Η Δημοκρατία αντικαθίσταται από Τυραννία.

-το αυτεξούσιο και η αυτοδιάθεση βαφτίζεται "αντικοινωνική συμπεριφορά" και βιάζεται από την "κοινωνική ευθύνη". Η ελεύθερη βούληση αντικαθίσταται από υποχρεωτικότητες.

-Η αγάπη για την πατρίδα βαφτίζεται "νατιβισμός", η άρνηση για αφομοίωση του πολιτισμού μας "ρατσισμός" και η αγάπη στο Θεό "σκοταδισμός". Τα αρχέτυπα διαστρεβλώνονται και αντικαθίστανται από νοθευμένες δομές. Δεν έχουμε πολύ χρόνο. Ταρακουνηθείτε. Ανασυνταχθείτε. Μη συναινείτε».

Διανύουμε το χειρότερο μεσαίωνα της ιστορίας. -Άνθρωποι διαγράφονται, απομακρύνονται, στιγματίζονται και ρίχνονται στην...

Posted by Grigoris Petrakos on Thursday, April 20, 2023