Δύο άνδρες και μια γυναίκα - Τα τρία πρόσωπα που επικρότησαν την ανάρτηση της Παπαθωμά για τον Γεωργούλη

«Κι αν θες να βιάσεις κάποια, επιλέγεις τη Νομική Σύμβουλο της Κομισιόν! Απολύτως λογικό…»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Το πρωί της Παρασκευής (21/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Super Κατερίνα» προβλήθηκε η ανάρτηση της Θεοφανίας Παπαθωμά, που έκανε σχετικά με την καταγγελία για βιασμό, από τον Αλέξη Γεωργούλη.

Ανάμεσα λοιπόν, στους συναδέλφους του, που φαίνεται να τάσσονται με το μέρος του είναι και η Θεοφανία Παπαθωμά, η οποία έκανε μία όλο νόημα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook την Πέμπτη 20/4 (δείτε εδώ όσα δηλώνει ο κολλητός του Γεωργούλη).

«Κι αν θες να βιάσεις κάποια, επιλέγεις τη Νομική Σύμβουλο της Κομισιόν! Απολύτως λογικό…», έγραψε η Θεοφανία Παπαθωμά στην ανάρτησή της - δείτε εδώ την ανάρτηση της.

Τα σχόλια και τα πρόσωπα που επικρότησαν την ανάρτηση της Παπαθωμά

Μέσα, λοιπόν στα πρόσωπα που πατώντας like στην ανάρτηση της και δείχνοταν με αυτόν τον τρόπο την επικρότηση τους στα όσα υποστηρίζει η ηθοποιός, είναι ο Απόστολος Γκλέτσος, η Βερόνικα Αργέντζη και ο Άρης Δαβαράκης.

Η απόφαση που πάρθηκε από την γυναίκα που κατήγγειλε τον Αλέξη Γεωργούλη και η υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως δεν επιτρέπεται πλέον να λέγεται δημόσια το όνομα της καταγγέλλουσας ενώ απαγορεύεται να δείχνουν τα site και οι εκπομπές την φωτογραφία της αλλά και προσωπικά της στοιχεία.

«Το ρεπορτάζ λέει ότι το φερόμενο θύμα ορθώς από εχθές βγήκε μία απόφαση να μη λέμε το όνομά της και να μη δείχνουμε τη φωτογραφία της. Εγώ το είχα πει από την αρχή ότι είναι λάθος, το κάναμε κι εμείς κι όλες οι εκπομπές, σέβομαι την απόφασή και την ακολουθώ σαν εκπομπή όλοι ξέρετε ποια είναι. Οφείλουμε να το σεβαστούμε» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Επ' αυτού είναι χαρακτηριστικό το εξής χωρίο από την τελευταία ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Βέλγοι συνήγοροι υπεράσπισης του Αλέξη Γεωργούλη, Cédric Vergauwen και Olivia Venet: «Ο κ. Γεωργούλης δεν μπορεί παρά να ανησυχεί για τη χρονική στιγμή της έρευνας και λυπάται βαθύτατα. Πράγματι, ενώ τα γεγονότα και η καταγγελία χρονολογούνται από το 2020, είναι λυπηρό το γεγονός ότι μόλις 3 χρόνια αργότερα η καταγγελία αυτή δημοσιοποιείται -ακριβώς λίγες εβδομάδες πριν από τις εκλογές στην Ελλάδα».

Το εάν τίθεται ζήτημα πολιτικής σκοπιμότητας, κι ακόμη περισσότερο, εάν οι κατηγορίες είναι ανυπόστατες, μένει να αποδειχθεί κατά την εκδίκαση της υπόθεσης όταν και όπου αυτή διεξαχθεί. Σε αυτήν ενδέχεται, όπως αναφέρει και το protothema.gr, να συνεξεταστούν νέες επίσημες καταγγελίες για ποινικά κολάσιμες πράξεις του Αλέξη Γεωργούλη, παρόμοιες με εκείνες που του καταμαρτύρησε η πρώτη καταγγέλλουσα.

Αν όμως ο Αλέξης Γεωργούλης είναι στ' αλήθεια ένοχος, έστω και όχι ακριβώς όπως παρουσιάζεται μέσα από το κατηγορητήριο, τότε η προσπάθειά του ίδιου και των δικηγόρων του να παρουσιάσουν σαν συκοφαντία, επιχείρηση δολοφονίας χαρακτήρα κ.ο.κ. τις καταγγελίες για συγκεκριμένα αδικήματα, θα αποδειχθεί πως ήταν ένας αντιπερισπασμός, τίποτα περισσότερο από μια απόπειρα του Έλληνα ευρωβουλευτή και πρώην ηθοποιού να «πετάξει τη μπάλα στην εξέδρα».