«Δεν υπάρχει νόημα να το κρύβουμε! Είμαστε πολύ...» - Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ μιλά πρώτη φορά την σχέση της με τον Πέτρο Λαγούτη 

«Του έχω πολύ αδυναμία»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν υπάρχει νόημα να το κρύβουμε! Είμαστε πολύ...» - Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ μιλά πρώτη φορά την σχέση της με τον Πέτρο Λαγούτη 

Εδώ και καιρό ακούγεται πως το νέο hot ζευγάρι της ελληνικής showbiz είναι η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ με τον Πέτρο Λαγούτη, που συμπρωταγωνιστούν στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι (διαβάστε εδώ ένα σούπερ αποκλειστικό).

Την επιβεβαίωση την έκανε μάλιστα σήμερα 21/4, Παρασκευή η ηθοποιός μέσα από συνέντευξή της.

Συγκεκριμένα, η Μάρθα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό και την Φωτεινή Πετρογιάννη και αποκάλυψε τόσο για το πώς ήρθαν οι Παγιδευμένοι στην ζωή όσο και για την σχέση της με τον ξάδερφο της δημοσιογράφου.

Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ επιβεβαιώνει για πρώτη φορά την σχέση της με τον Πέτρο Λαγούτη

«Ήρθα για Πάσχα, για να ανανεώσω το συμβόλαιο μου και έτυχε να κάνω casting για πολλές δουλειές ταυτόχρονα. Μετά γύρισα πίσω στην Αγγλία, συνέχισα την ζωή μου και ξαφνικά μου λένε "σε θέλουν για την σειρά". Ήμουν τυχερή που ήρθε αυτό για πρώτη μου δουλειά στην Ελλάδα. Η χημεία με τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη ήρθε πολύ εύκολα, δέσαμε αμέσως.

Είναι πολύ άνετος και κουλ τύπος. Η αναγνωρισιμότητα μου έχει αλλάξει την ζωή. Το πιο περίεργο για εμένα ήταν όταν ήρθε ένα βράδυ μια γυναίκα από πίσω μου, με άρπαξε και μου έλεγε ότι φαίνομαι μεγαλύτερη στη σειρά.

Παραμένω άνθρωπος με όλα τα χαρακτηριστικά της ανθρώπινης φύσης, ένας άνθρωπος ο οποίος προσπαθεί για το καλό όμως παραμένει να μην είναι τέλειος και να μην τα καταφέρνει πάντα», είπε αρχικά.

Για την σχέση της με τον Πέτρο Λαγούτη: «Έχω αδυναμία στον Πέτρο Λαγούτη! Είμαστε μαζί, είμαστε πολύ καλά και αγαπημένοι. Δεν υπάρχει νόημα ούτε να επεκταθούμε σε αυτό ούτε να πούμε άλλες λεπτομέρειες αλλά ούτε και να το κρύβουμε. Και αυτό τώρα με τις πορείες του λέω σε κάποια φάση με τόσες φωτογραφίες θα μας λένε ότι τα παιδιά δεν είναι σύντροφοι στη ζωή θα είναι στον αγώνα».

Και ο Πέτρος Λαγούτης έχει μιλήσει για την σχέση τους

Το μεσημέρι της Πέμπτης (23/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε καλεσμένος ο Πέτρος Λαγούτης. «Η σχέση μας είναι γνωστή και δεν είναι κάτι που το κρύβουμε. Το ότι δεν διατυμπανίζουμε κάτι δεν σημαίνει ότι το κρύβουμε. Ναι, είμαι πάρα πολύ ωραία. Είμαι πάρα πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή και αυτό βγαίνει προς τα έξω», είπε ο ηθοποιός.

Την ώρα που άρχισαν οι ερωτήσεις, περί συγκατοίκησης, ο Πέτρος Λαγούτης άρχισε να νιώθει άβολα.

«Εντάξει, τώρα. Αρχίζεις και μπαίνεις σε λεπτομέρειες γαργαλιστικές. Ε, σχεδόν. Ψιλομένουμε μαζί, ναι. Όχι, είναι τόσο, κανένα πεντάμηνο, εξάμηνο. Είμαστε πολύ καλά. Αυτό το κομμάτι αφορά και άλλον άνθρωπο οπότε και αυτό που λέω το έχουμε συζητήσει. Ότι, ναι, θα το πω. Δεν το κρύβουμε» συμπλήρωσε, ο Πέτρος Λαγούτης με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο ωστόσο να επιμένουν στο συγκεκριμένο θέμα.

«Είμαι πολύ καλά. Παιδιά, κοιτάξτε, είμαι σε μια ηλικία που πια δεν μπαίνω σε καμία σχέση αν δεν είμαι καλά μέσα σε αυτήν. Δηλαδή δεν έχω λόγο να είμαι σε μια σχέση. Έχω φίλους, έχω παιδιά, έχω πολύ δουλειά. Αν δεν βρισκόταν στη ζωή μου ένας άνθρωπος που, εύχομαι και εγω αλλά και αυτή φυσικά, να είναι συν στη ζωή μου και χαρά και ομορφιά και θετικότητα δεν μπαίνω σε μια σχέση», ανέφερε ο ηθοποιός.