Κατερίνα Γκαγκάκη: «Δεν έφτασα ποτέ κοντά στον...» - Απαντά πρώτη φορά για το ενδεχόμενο υιοθεσίας

«Στις 22 Μαΐου γίνομαι 51»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Κατερίνα Γκαγκάκη: «Δεν έφτασα ποτέ κοντά στον...» - Απαντά πρώτη φορά για το ενδεχόμενο υιοθεσίας

Το πρωί της Πέμπτης (20/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «ποιος είναι πρωινιάτικα;» βρέθηκε καλεσμένη η Κατερίνα Γκαγκάκη. Η γνωστή διευθύντρια επικοινωνίας μίλησε στην εκπομπή του OPEN, τόσο για την προσωπική της ζωή, όσο και για την επαγγελματική της πορεία.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Γκαγκάκη, που πριν από λίγο καιρό αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα της (δείτε εδώ τα λόγια της) μίλησε για την προσωπική της ζωή, το ενδεχόμενο γάμου ή υιοθεσίας, αλλά και το νόημα που έχει στα μάτια της ο έρωτας και το φλέρτ.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Γκαγκάκη για τα προσωπικά της

«Ο έρωτας στη ζωή μου είναι καταστροφικός γιατί έτσι το έκανα εγώ. Θέμα δικής μου ανικανότητας του συνδέεστε είναι δεν είναι θέμα του άλλου ανθρώπου. Νομίζω είναι θέμα τρομακτικής ανασφάλειας. Άνθρωποι με τους οποίους στο παρελθόν είχα σχέση και τώρα έχω εξαιρετική φιλική σχέση μαζί τους, συνεργάζομαι σε κάποια σημεία, με τον πρώτο μου έρωτα συνεργάζομαι στο φεστιβάλ, προσπαθώ να συνειδητοποιήσω πως μου προκάλεσαν ανασφάλεια αυτοί οι άνθρωποι», είπε αρχικά η Κατερίνα Γκαγκάκη.

«Έχω αρχίσει και περνάω τη φάση του “κοίταξε να δεις, ποτέ δε θα γίνει τίποτα καλό”. Μόνη μου το καταστρέφω. Στις 22 Μαΐου γίνομαι 51. Μέχρι τα 32 μια χαρά ήμουν, πολύ χαρούμενη και το θεωρούσα πολύ δεδομένο. Κάτι κάνω και επιλέγω ανθρώπους που συνήθως έχουν ή βρίσκουν κάτι παράλληλο το οποίο κάπως στο μυαλό μου έχει κλειδώσει ως αναμενόμενο, ότι εγώ σε κάτι δε φτάνω ενώ μεγάλωσα σε ένα τελείως διαφορετικό περιβάλλον.

«Δεν έφτασα ποτέ κοντά στον γάμο, το οποίο πλέον έχει αρχίσει να με ανησυχεί. Εγώ δεν είπα ποτέ ότι δεν ήθελα. Έλεγα ότι κάποια στιγμή, η φυσική εξέλιξη κάποιων πραγμάτων θα είναι αυτή… Το σκέφτομαι και το ψάχνω πάρα πολύ να υιοθετήσω τώρα ένα παιδί… Θα ήθελα πάρα πολύ την ευθύνη ενός παιδιού να την έχω με κάποιον γιατί δεν παύω να σκέφτομαι ότι είμαι μόνη μου. Θα προσπαθήσω να το ξεκινήσω με την αναδοχή και θα δούμε», υποστήριξε.