«Περιμένω μια δημόσια συγγνώμη, θα κινηθώ νομικά» - Το ξέσπασμα της Παπαθωμά μετά την ανάρτησή της για το Γεωγούλη

Το μακροσκελές κείμενό της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την καταγγελία, που βγήκε στο φως της δημοσιότητας για τον Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος κατηγορείται από γυναίκα για βιασμό και σωματική κακοποίηση.

Μέχρι να λάμψει η αλήθεια για το τι ισχύει εν τέλει βλέπουμε να παίρνουν θέση για το ζήτημα πρόσωπα, του χώρου με τη Θεοφανία Παπαθωμά να υποστηρίζει το Γεωργούλη με ένα post, που συζητήθηκε (δείτε το εδώ).

Την Παρασκευή 21/4 η Θεοφανία Παπαθωμά, μετά το ντόρο, που προκάλεσε με την πρώτη της θέση έκανε μία νέα ανάρτηση στο λογαριασμό, που διατηρεί στο Facebook αναφερόμενη ξανά στην υπόθεση Γεωργούλη.

Η νέα ανάρτηση της Θεοφανίας Παπαθωμά για τον Αλέξη Γωεργούλη

Παπαθωμά για Γεωργούλη

Η ανάρτηση του συζύγου της, Γρηγόρη Πετράκου

«Διανύουμε το χειρότερο μεσαίωνα της ιστορίας.

-Άνθρωποι διαγράφονται, απομακρύνονται, στιγματίζονται και ρίχνονται στην πυρά μόνο με μια αναπόδεικτη κατηγορία. Το τεκμήριο αθωότητας αντικαθίσταται από το βιασμό των metooδων.

-το διoξείδιo του @νθρακα βαφτίζεται "ρύπος" και η ελεύθερη μετακίνηση "ενεργειακo αποτύπωμα".Η επιστήμη και η λογική αντικαθίσταται από τον παραλογισμό της πρ@σινης ατζέντας.

-το αντρικό και γυναικείο φύλο που αποτελεί την έκφραση του θετικού και αρνητικού πόλου της ανθρώπινης ψυχής κατακερματίζεται από δίπολο (όπως τα πάντα στη φύση) σε "φάσμα" 100 αυτο-προσδιορισμών.
Οι Συμπαντικοί Νόμοι αντικαθίστανται από παραληρηματικές θεωρίες.

-η ελευθερία, το δικαίωμα αλλά και το καθήκον του πολίτη να κρίνει και να ελέγχει την εξουσία βαφτίζεται συνωμοσιολογία. Η Δημοκρατία αντικαθίσταται από Τυραννία.

-το αυτεξούσιο και η αυτοδιάθεση βαφτίζεται "αντικοινωνική συμπεριφορά" και βιάζεται από την "κοινωνική ευθύνη". Η ελεύθερη βούληση αντικαθίσταται από υποχρεωτικότητες.

-Η αγάπη για την πατρίδα βαφτίζεται "νατιβισμός", η άρνηση για αφομοίωση του πολιτισμού μας "ρατσισμός" και η αγάπη στο Θεό "σκοταδισμός". Τα αρχέτυπα διαστρεβλώνονται και αντικαθίστανται από νοθευμένες δομές.

Δεν έχουμε πολύ χρόνο.
Ταρακουνηθείτε.
Ανασυνταχθείτε.
Μη συναινείτε.», έγραψε ο Γρηγόρης Πετράκος.