«Δεν αφήνω τον εαυτό μου να...» - Τα λόγια του Τάκη Ζαχαράτου για το επάγγελμα του

«Όταν ήμουν στο θέατρο “Αλίκη” η ουρά ήταν τόσο μεγάλη»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Δεν αφήνω τον εαυτό μου να...» - Τα λόγια του Τάκη Ζαχαράτου για το επάγγελμα του

Το μεσημέρι της Παρασκευής (21/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Ελένη» προβλήθηκαν οι δηλώσεις, που έκανε ο Τάκης Ζαχαράτος. Ο γνωστός showman μίλησε στην εκπομπή του Mega, τόσο για την προσωπική του ζωή, όσο και για την επαγγελματική του επιτυχία στον χώρο του θεάτρου.

Ο Τάκης Ζαχαράτος αναφέρθηκε στις προτεραιότητες, πο είχε πάντα σαν άνθρωπο, ώστε να φτάσει στο επαγγελματικό επίπεδο του, συγκριτικά με την προσωπική του ζωή, αλλά και τις συνεργασίες που δεν θα ξεχάσει ποτέ.

Διαβάστε επίσης: Αυτή και αν ήταν μίμηση - Ο Τάκης Ζαχαράτος έκανε ολόιδιο τον Νίκο Κοκλώνη

Οι δηλώσεις του Τάκη Ζαχαράτου για την επαγγελματική του ζωή

«Όταν ήμουν στο θέατρο “Αλίκη” η ουρά ήταν τόσο μεγάλη που αυτό είχε να γίνει από την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Δεν είχα σχεδιάσει αυτό που έγινε, άκουγα το ένστικτό μου. Δεν καταλάβαινα τι είναι αυτό που κάνω. Βραβεύτηκα με το βραβείο του πιο πετυχημένου καλλιτέχνη στα 30 χρόνια στην ιστορία του θεάτρου Βεργίνα. Με την Άντζελα Δημητρίου συμπορευόμαστε όλα αυτά τα χρόνια και τη λατρεύω», ανέφερε ο Τάκης Ζαχαράτος.

«Στο μοίρασμα πάντα η δουλειά μου ήταν και είναι ένα τεράστιο κομμάτι. Έχασα ένα κομμάτι από την προσωπική μου ζωή, το οποίο τοκίστηκε από τη δουλειά μου. Μου αρέσει όπως ωριμάζω, μου αρέσω πιο πολύ τώρα από ποτέ. Ξεχνάω στο δρόμο ότι με ξέρουν και λέω γιατί με κοιτάνε; Είναι τιμή μου και χαρά μου όταν μου λένε στο δρόμο να τους κάνω μια μίμηση», τόνισε.

O Tάκης Ζαχαράτος είναι σίγουρα μια κατηγορία από μόνος του, καθώς δεν πρόκειται απλά για έναν κωμικό αλλά και για έναν μίμο, ο οποίος καταφέρνει και ενσαρκώνει πολλές και διαφορετικές γνωστές προσωπικότητες με τεράστια επιτυχία (δείτε τον εδώ ως Σοφία Χατζηπαντελή).

Την Τετάρτη 7/12/22 ο διασκεδαστής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Ελένη του Mega, ωστόσο λίγο πριν εμφανιστεί στο πλατό αποφάσισε να ενημερώσει το κοινό του με έναν ξεκαρδιστικό τρόπο.

Ντυμένος λοιπόν, ως Χριστόφορος Παπακαλιάτης με τα ανάλογα μαύρα μαλλιά και μαύρα μούσια έκανε λοιπόν τον πρωταγωνιστή Ορέστη, που βλέπουμε στη σειρά Maestro, με τόσο πετυχημένο τρόπο, όπως πάντα άλλωστε, με τα σχόλια από κάτω να πέφτουν βροχή (δείτε τον εδώ σε μίμηση Αγγελικής Νικολούλη).

Και αφού λοιπόν, παρευρέθηκε στην Ελένη, χόρεψε, τραγούδησε και γενικότερα διασκέδασε το κοινό του, στη συνέχεια παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη μέσα από την εκπομπή αναφερόμενος μάλιστα και στα πρώτα χρόνια της καριέρας του, τα όποια δεν ήταν τόσο εύκολα ως προς την διαχείριση αυτού, που του συνέβαινε.

«Η showbiz είναι ένα τεράστιο ψέμα, λίγοι είναι οι άνθρωποι που είναι το ίδιο μπροστά και πίσω. Αυτό εμένα με τρόμαξε, θα μπορούσε να με διαλύσει, αισθανόμουν ότι βουλιάζω, ότι βάζω το δάχτυλό μου σε μία τρύπα και ψάχνω να βρω στόκο να την κλείσω. Όπου στόκος ήταν μία γνώμη ενός ανθρώπου, η γνώμη του ψυχολόγου μου. Για πολλά χρόνια δεν ήξερα πώς να φερθώ, πώς να τραγουδήσω, πώς να μιλήσω στους επιχειρηματίες», τόνισε ο Τάκης Ζαχαράτος.

«Αύριο @elenimenegaki έρχομαι ο ΜΑΕΣΤΡΟΣ με πρόταση για την επόμενη σειρά μου !!! @christopherpapakaliatis είσαι η έμπνευση της έμπνευσης!», είχε γράψει στην ανάρτησή του ο Τάκης Ζαχαράτος.