Ζήσε Αλλιώς: Τα πρώτα λόγια της Ιωάννας Παλιοσπύρου στη νέα εκπομπή του ΑΝΤ1

Δοκιμάζεται σε ένα νέο ρόλο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ζήσε Αλλιώς: Τα πρώτα λόγια της Ιωάννας Παλιοσπύρου στη νέα εκπομπή του ΑΝΤ1

Τη Δευτέρα του Πάσχα (17/4) είδαμε να κάνει πρεμιέρα η νέα εκπομπή του ΑΝΤ1 ''Ζήσε Αλλιώς'' με τη Σοφία Αλιμπέρτη να επιστρέφει μετά από 14 χρόνια τηλεοπτικής αποχής σε ένα project, που αφορά σε θέματα σωματικής και ψυχικής υγείας (δείτε εδώ πως τα πήγε σε νούμερα στην πρεμιέρα).

Ανάμεσα λοιπόν στα πρόσωπα, που βλέπουμε στην ομάδα της νέας αυτής εκπομπής εντάχθηκε και η Ιωάννα Παλιοσπύρου, με την ίδια να αναλαμβάνει μια δική της ενότητα με συνεντεύξεις, που θα παίρνει από πρόσωπα.

Η πρώτη εμφάνιση της Ιωάννας Παλιοσπύρου στην εκπομπή ''Ζήσε Αλλιώς''

Την πρώτη λοιπόν εμφάνιση της Παλιοσπύρου στο Ζήσε Αλλιώς είδαμε την Παρασκευή 21/4, με τη γυναίκα να είναι ντυμένη στα γαλάζια και ομολογουμένως πολύ άνετη, σε έναν ρόλο, που δε γνωρίζει και τόσο καλά!

Η συγκινητική ανάρτηση της Παλαιοσπύρου

Σε πρόσφατο συνέδριο που βρέθηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου είχε συναντήσει μια από τις πολλές νοσηλεύτριες, η οποία την πρόσεχε και της είχε σταθεί περισσότερο από τον οποιονδήποτε και έτσι έκανε μι ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να την ευγνωμονήσει έστω και λίγο.

«Αυτό το μικρό κορίτσι, ως νοσηλεύτρια, με φρόντισε όταν νοσηλευόμουν. Έμπαινε στο δωμάτιο μου και με έβλεπε να κλαίω να είναι ένα χάλι και μου φώναζε: «πρέπει να παλέψεις, πρέπει να πατήσεις στα πόδια σου, να δώσεις μια και να σηκωθείς, μπορείς να το κάνεις», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης.

Η ανάρτηση της Παλιοσπύρου με την μικρή νοσηλεύτρια