Βγήκε από το νοσοκομείο ο Θοδωρής Μαραντίνης - Η πρώτη ανάρτηση μετά το χειρουργείο

Το δημόσιο ''ευχαριστώ''

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ιδιαίτερο ήταν το φετινό Πάσχα για το Θοδωρή Μαραντίνη, καθώς όπως αποκάλυψε ο ίδιος με μία ανάρτηση (δείτε την εδώ) βρέθηκε στο νοσοκομείο πραγματοποιώντας ένα προγραμματισμένο χειρουργείο, που έπρεπε να κάνει.

Μετά τη Μεγάλη Πέμπτη (14/4), που είδαμε ανάρτηση του τραγουδιστή από το κρεβάτι του νοσοκομείου, η επόμενη με τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του ήρθε την Παρασκευή 21/4.

Πιο αναλυτικά, ο Θοδωρής Μαραντίνης θέλησε μέσα από ένα στιγμιότυπο να καθησυχάσει τους ακόλουθους του, πως δηλαδή ήταν όλα καλά με την υγεία του, ευχαριστώντας τους με τον τρόπο αυτό, για τις ευχές, που είχε λάβει όλο αυτό το διάστημα.

Η πρώτη ανάρτηση του Θοδωρή Μαραντίνη μετά την περιπέτεια της υγείας του

«Πίσω στη ζωή. Ευχαριστώ για τις ευχές και το ενδιαφέρον», έγραψε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Μαραντίνης

Ο λόγος που χειρουργήθηκε ο Μαραντίνης

Ο Μαραντίνης δεν έχει αναφέρει λεπτομέρειες ούτε και αποκάλυψε ποτέ το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί, ωστόσο μέσα από την συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν μερικές μέρες στην κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό” είχε τονίσει, πως μέσα στο Πάσχα θα κάνει μια επέμβαση.

«Είναι ένα ιδιαίτερο Πάσχα, γιατί έχω ένα θέμα υγείας που με ταλαιπωρεί τα τελευταία 3-4 χρόνια... Πρέπει να το φτιάξω επιτέλους και θα κάνω μια επέμβαση. Την επόμενη εβδομάδα θα είμαι με τα παιδιά μου. Θα αναρρώσω με τα παιδιά μου», είχε πει μεταξύ άλλων ο Θοδωρής Μαραντίνης.