«Δεν ήταν ένα κοινό μυστικό όπως ήταν για άλλες υποθέσεις! Να ξέρετε...» - Τα σχόλια της Σίσσυς Χρηστίδου για την υπόθεση Γεωργούλη

«Έχουν πέσει από τα σύννεφα πάρα πολλοί άνθρωποι»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν ήταν ένα κοινό μυστικό όπως ήταν για άλλες υποθέσεις! Να ξέρετε...» - Τα σχόλια της Σίσσυς Χρηστίδου για την υπόθεση Γεωργούλη

Στην υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη και την καταγγελία που έγινε από μια γυναίκα εις βάρος του για ξυλοδαρμό και βιασμό ασχολήθηκε σήμερα 22/4 το πρωί η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από την εκπομπή της, Χαμογέλα και Πάλι.

Τα σχόλια της Σίσσυς Χρηστίδου για την υπόθεση Γεωργούλη

Η Άννα Κανδύλη, μεταξύ άλλων και κατά την διάρκεια της συζήτησης, είπε χαρακτηριστικά: «Αν δεν αρθεί η άρση ασυλία του Αλέξη Γεωργούλη είναι σαν να μην υπάρχει η υπόθεση».

Τότε η Σίσσυ Χρηστίδου είπε χαρακτηριστικά: «Έγινε! Παιδιά συγγνώμη, το δικό μου το μυαλό που δεν έχει όλη αυτή τη νομική εμπειρία τη δική σας, δεν μπορεί να το χωρέσει και ζητώ συγγνώμη, αλλά μου φαίνεται τελείως παράλογο όλο αυτό. Θα ήταν τεράστιο σκάνδαλο κάτι τέτοιο».

«Δεν υπάρχει κανένα θέμα για να μην αρθεί η ασυλία. Δεν μιλάμε για αδίκημα κατά την άσκηση των καθηκόντων του, σε καμία περίπτωση», απάντησε η Άννα Κανδύλη.

Διαβάστε επίσης: «Ήταν πολύ σοβαρά τα χτυπήματα που υπέστη! Για έξι μήνες δεν μπορούσε να...» - Αποκάλυψη σοκ για την γυναίκα που τον κατήγγειλε

«Για να είμαστε και δίκαιοι, σε άλλες υποθέσεις που δεν θέλω τώρα να συγκρίνω και να αναφέρω, αλλά με το που σκάγανε κάποια ονόματα, ερχόταν πίσω μια αίσθηση ότι “ναι, όλοι ξέραμε, γινότανε χαμός, ήταν πολύ κακοποιητικές οι συμπεριφορές”.

Δεν έχει γίνει αυτό με τον Αλέξη Γεωργούλη να ξέρετε! Η αίσθηση είναι ότι έχουν πέσει από τα σύννεφα πάρα πολλοί άνθρωποι, χωρίς να σημαίνει τίποτα αυτό. Απλά δεν ήταν σαν ένα κοινό μυστικό, όπως ήταν για άλλες υποθέσεις», είπε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Τι αναμένεται να υποστηρίξει ο Αλέξης Γεωργούλης μετά την καταγγελία για βιασμό

Η εκπομπή Super Κατερίνα, παρουσίασε τι αναμένεται να υποστηρίξει ο ηθοποιός μετά την καταγγελία της 38χρονης, ενώ ειπώθηκε ότι ισχυρίζεται πως υπάρχει μία διάθεση για εκδίκηση και σκοπιμότητα από την πλευρά του φερόμενου θύματος.

  1. Είχαμε σχέση
  2. Δεν έχει συμβεί τίποτα
  3. Υπάρχει σκοπιμότητα