«Το συμπαθούσα και το συμπαθώ» - Σε αμήχανη θέση η Γερμανού με την καταγγελία του Γεωργούλη

«Άλλο η φιλία, άλλο το...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Το συμπαθούσα και το συμπαθώ» - Σε αμήχανη θέση η Γερμανού με την καταγγελία του Γεωργούλη

Πρώτο θέμα συζήτησης αποτελεί η καταγγελία για βιασμό και σωματική κακοποίηση, που βαραίνει τον Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος διαχειρίζεται την υπόθεση με τρεις δικηγόρους, αρνούμενος όλες τις κατηγορίες.

Από την ημέρα, που διέρρευσε στον τύπο και στα μέσα το παραπάνω ζήτημα βλέπουμε να γίνονται πολλά και διαφορετικά σχόλια για το όνομα του ηθοποιού, με πολλούς να είναι εκείνοι, που έχουν πέσει από σύννεφα με την καταγγελία.

Η Ναταλία Γερμανού έκανε το σχόλιο της το Σάββατο 22/4 μέσα από το Καλύτερα δε γίνεται, η οποία ήταν σε φανερά αμήχανη θέση, μιας και έχει φιλικές σχέσεις με το φερόμενο δράστη και μάλιστα τον είχε φιλοξενήσει παλιότερα στο πλατό της (δείτε εδώ τι συμβαίνει με το Γεωργούλη και το ΣΕΗ).

Tο σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού για τον Αλέξη Γωεργούλη

«Άλλο η φιλία, άλλο το να κάνεις μία εκπομπή και να πρέπει να αντιμετωπίσεις με σοβαρότητα τα φερόμενα ως θύματα και τους φερόμενους ως θήτες. Δεν υπάρχει φιλία, όταν θίγεται ένας άνθρωπος και στην περίπτωσή μας αυτή τη στιγμή υπάρχει μία καταγγελία από μία σοβαρή κοπέλα απέναντι σε έναν άνθρωπο, που βεβαίως τον έχω φέρει στην εκπομπή, βεβαίως τον συμπαθούσα και τον συμπαθώ μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου πάρα πολύ», είπε μεταξύ άλλων η Ναταλία Γερμανού.

Τι αναμένεται να υποστηρίξει ο Γεωργούλης μετά την καταγγελία για βιασμό

Η εκπομπή μάλιστα, Super Κατερίνα, παρουσίασε τι αναμένεται να υποστηρίξει ο ηθοποιός μετά την καταγγελία της 38χρονης, ενώ ειπώθηκε ότι ισχυρίζεται πως υπάρχει μία διάθεση για εκδίκηση και σκοπιμότητα από την πλευρά του φερόμενου θύματος.

  1. Είχαμε σχέση
  2. Δεν έχει συμβεί τίποτα
  3. Υπάρχει σκοπιμότητα