«Δεν ήταν ποτέ παρών στη ζωή μας» - Η Ματσούκα ''έσπασε'' τη σιωπή της για τη σχέση με τον πατέρα της

«Όποτε βρισκόμασταν...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δεν ήταν ποτέ παρών στη ζωή μας» - Η Ματσούκα ''έσπασε'' τη σιωπή της για τη σχέση με τον πατέρα της

Η Δήμητρα Ματσούκα ήταν καλεσμένη την Κυριακή 23/4 στην εκπομπή Τετ - α - τετ με την ηθοποιό να παραχωρεί μια εφ' όλης της ύλης και ιδιαίτερα εξομολογητική συνέντευξη για τη ζωή και την καριέρα της.

Η ίδια μίλησε για τα βήματα, που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια μέσα από την ηθοποιία με σπουδαίες συμμετοχές στην τηλεόραση, αλλά και στον ελληνικό κινηματογράφο και θεατρικές παραστάσεις, που έχουν ανέβει.

Στη συνέχεια, η Ματσούκα αναφέρθηκε και σε πιο προσωπικά κομμάτια της ζωή της, όπως είναι η οικογένεια, από την οποία προέρχεται και τη σχέση της με τον πατέρα της, τον οποίο δεν έχει ζήσει ιδιαίτερα, όπως είπε (δείτε εδώ την αποκάλυψή της για το σύντροφό της).

Η αποκάλυψη της Δήμητρας Ματσούκα για τη σχέση της με τον πατέρα της

«Ο πατέρας μου δεν ήταν παρών στις ζωές μας ιδιαίτερα. Χώρισαν οι γονείς μου, δεν ήταν ποτέ παρών στη ζωή μας. Ούτε ως παιδί ούτε ως έφηβη ούτε τώρα. Αλλά όποτε βρισκόμασταν με το μπαμπά μου, ήταν ένας άνθρωπος που θυμάμαι έτσι πάντα με πολλή συγκίνηση, γιατί ήταν ένας άνθρωπος πολύ γενναιόδωρος, πολύ τρυφερός, πολύ σε ενθάρρυνε για όποια τρελή σκέψη μπορεί να είχα και εγώ και η αδελφή μου. Είναι πολύ σημαντικό αυτό νομίζω για το πως μεγαλώνει ένας άνθρωπος, να έχει την αποδοχή και την αγάπη των γονιών του και σε αυτό ο μπαμπάς μου ήταν υπέροχος», είπε η Δήμητρα Ματσούκα.

Η συγκίνηση για την αδερφή της, Μαρία

H κάμερα της εκπομπής Happy Day βρέθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου "Επικίνδυνη" της Μαρίας Ματσούκα και πήρε δηλώσεις τόσο από την ίδια όσο και από την αδερφή της Δήμητρα Ματσούκα, η οποία φυσικά βρέθηκε στην παρουσίαση για να την στηρίξει.

Οι δυο αδερφές έχουν πολύ καλές σχέσεις και η μια στηρίζει την άλλη σε κάθε της βήμα και απόφαση, με την σχέση τους να είναι πολύ δυνατή.

Το κλίμα λοιπόν μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες έγινε πολύ συγκινητικό, όταν μίλησαν για τις σχέσεις τους, με την Μαρία Ματσούκα να ξεσπάσει σε κλάματα και να αγκαλιάζει την Δήμητρα.

«Είμαι μεγαλύτερη της 6 χρόνια, οπότε όχι δεν τσακωνόμασταν. Οι σχέσεις μας ήταν αυτές της μεγαλύτερης αδερφής που προσέχει τη μικρότερη. Άθελά μου είμαι αυστηρή κριτής γιατί είμαι και με τον εαυτό μου, είμαι γενικά. Συγκινήθηκα πάρα πολύ με τα βιβλία της Μαρίας, ειδικά με αυτό, το δεύτερο. Ίσως γιατί υπάρχουν κομμάτια, διαφοροποιημένα πολύ, αλλά που στον πυρήνα τους μου θυμίζουν πράγματα και πρόσωπα που έχουν περάσει από τη ζωή μας με έναν τρόπο.

Συγκινούμαι για τον τρόπο που διαχειρίζεται η Μαρία... Όλοι μας έχουμε έναν μικρόκοσμο και αυτός δεν είναι πάντα μόνο χαρούμενος», είπε η Δήμητρα Ματσούκα.

Την στιγμή εκείνη η Μαρία αγκάλιασε ξεσπώντας σε κλάματα την αδερφή της, με την Δήμητρα να λέει:

«Είναι χαρά μωρέ. Η συγκίνηση της χαράς που... Με αυτή την χαρά που είχαμε με τον ερχομό του ανιψιού μου, είχαμε και ένα άλλο παιδί το βιβλίο της και είναι η πιο ευτυχισμένη περίοδος που μπορούμε να θυμηθούμε στην πρόσφατη ιστορία μου».