Πασίγνωστη παρουσιάστρια υποψήφια στις εκλογές με το κόμμα ΠΑΤΡΙΔΑ της Αφροδίτης Λατινοπούλου - Η επίσημη ανακοίνωσή της

«Μια νέα γυναίκα που λέει τα πράγματα με το όνομά τους υποστηρίζοντας πάντα την κοινή λογική!»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram/@a.latinopoulou
Instagram/@a.latinopoulou

Κι αφού η «μάχη» της Αφροδίτης Λατινοπούλου και του Κωνσταντίνου Μπογδάνου έσβησε (δείτε εδώ τι συνέβη), πριν από λίγες ώρες, προς έκπληξη όλων, ανακοινώθηκε ακόμα μια συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του κόμματος ΠΑΤΡΙΔΑ!

Ξεκίνησε την τηλεοπτική της καριέρα το 1998, ως παρουσιάστρια της μουσικής εκπομπής «UK Top» στο MAD, ενώ παράλληλα εργαζόταν ως μοντέλο. Ακολούθησαν τα καλλιστεία του ΑΝΤ1, όπου στέφθηκε Μις Ελλάς 1999. Το 2008, συμμετείχε ως συμπαρουσιάστρια στην εκπομπή του STAR, «Μέσα σ' όλα» ενώ τη σεζόν 2008-09 συνεργάστηκε με τους Δημήτρη Παπανώτα και Χριστίνα Αλούπη στην εκπομπή «Υπάρχει λόγος» στο ίδιο κανάλι. Ακολούθησε η συνεργασία με τον Ανδρέα Μικρούτσικο στην εκπομπή «Παρέα με τον Ανδρέα» αλλά και ο διαγωνισμός «Playmate of the Year» (2009) όπου ήταν στην κριτική επιτροπή.

Μετά από αρκετά χρόνια τηλεοπτικής αποχής, επανήλθε το καλοκαίρι του 2017, ως παρουσιάστρια της εκπομπής «Summer Style» στο OPEN (πρώην Epsilontv) ενώ τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τις τηλεπωλήσεις, έχοντας συμμετάσχει σε εκπομπές του Μένιου Φουρθιώτη αλλά και δικές της. Από το 2021 παρουσιάζει την εκπομπή συνοικεσίων «Για πάντα μαζί» με τα γραφεία γνωριμιών ''Θάνος'', η οποία προβάλλεται στο Epsilon TV αλλά και σε περιφερειακά κανάλια.

Είναι ωραία, μοιραία και έτοιμη να δώσει την δική της μάχη! Ο λόγος φυσικά για την Εύη Βατίδου...

Η ανακοίνωση της Εύης Βατίδου για το κόμμα ΠΑΤΡΙΔΑ

«Αγαπημένοι μου φίλοι, ήθελα πρώτοι εδώ να μάθετε από μένα μια σημαντική απόφαση που πήρα. Όπως όλοι γνωρίζουμε, σε λιγότερο από έναν μήνα, στις 21 Μαΐου, έχουμε εκλογές. Θεωρώ πως είναι καθήκον όλων μας να πηγαίνουμε να ψηφίζουμε, η αποχή δεν είναι λύση. Αντίθετα εξυπηρετεί το σύστημα και ειδικά τα μεγάλα κόμματα. Φέτος για πρώτη φορά στη ζωή μου, μετά την τιμητική πρόταση να συμπορευτώ στον αγώνα της επέλεξα να είμαι και η ίδια υποψήφια με το κόμμα ΠΑΤΡΙΔΑ της Αφροδίτης Λατινοπούλου. Μια νέα γυναίκα που λέει τα πράγματα με το όνομά τους υποστηρίζοντας πάντα την κοινή λογική. Εμείς θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε με τις σύγχρονες αντιλήψεις μας για την πατρίδα μας. Θα χαρώ να στηρίξετε την υποψηφιότητά μου με την ΠΑΤΡΙΔΑ στον βόρειο τομέα της Αθήνας, σας ευχαριστώ πολύ!»