«Τι λέτε καλέ; Μα είστε παντρεμένος άνθρωπος» - Ο άνδρας που φλέρταρε την Δέσποινα Μοιραράκη στον αέρα του Cash or Trash

«Δεν έχει σημασία και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Τι λέτε καλέ; Μα είστε παντρεμένος άνθρωπος» - Ο άνδρας που φλέρταρε την Δέσποινα Μοιραράκη στον αέρα του Cash or Trash

Γεμάτος όρεξη μπήκε στο πλατό του Cash ot Trash ο κ. Κυριάκος και αναστάτωσε την Δέσποινα Μοιραράκη. Ο άνδρας πήγε για δημοπρασία δυο ναυτικά φανάρια, ωστόσο, πριν ξεκινήσει φλέρταρε την παρουσιάστρια και επιχειρηματία.

Ο πωλητής δεν έκρυψε ότι σαγηνεύτηκε και το εξέφρασε πολλές φορές με την ίδια να κοκκινίζει και να χαμογελά αμήχανα.

«Αυτή τη στιγμή δεν ασχολούμαι με κάτι, απολαμβάνω τη ζωή του συνταξιούχου και κάτι παραπάνω! Όπου γης και πατρίς. Δηλαδή όπου είναι η παρέα και οι φίλοι, διασκεδάζω και είμαι οικογενειάρχης εν ενεργεία» τόνισε, αρχικά, ο κ. Κυριάκος.

«Βρίσκουμε όμως και το σπίτι καμιά φορά από τη σύζυγο» πρόσθεσε με την Δέσποινα Μοιραράκη να αναρωτιέται «Αχ δεν μου τα λέτε καλά! Λίγο με μπερδεύετε σήμερα. Με την σύζυγο δεν βγαίνετε έξω;».

Δείτε επίσης: «Στα γυρίσματα του Cash or trash κάνεις δεν ήξερε πως από μέρα σε μέρα περίμενα να φύγει...» - Συγκινεί η Δέσποινα Μοιραράκη

«Βγαίνουμε αλλά δεν μπορεί να βγαίνει και συνέχεια η σύζυγος. Είναι λίγο κλειστή ενώ εγώ είμαι ανοιχτός. Με σαγηνεύετε, δεν μπορώ να μην το πω», της απάντησε, με την ίδια να έρχεται σε αμηχανία.

«Εγώ εσάς; Αχ, τι πάθαμε σήμερα! Να σας πω πως πρώτη φορά με έχει κάνει πωλητής να γελάω», του απάντησε η Δέσποινα Μοιραράκη

Όταν μάλιστα τον ρώτησε αν θεωρεί πως θα μπορούσε να την πουλήσει της απάντησε γοητευμένος «Ποτέ, θα σας κρατήσω για μένα».

«Τι λέτε καλέ; Τι είναι αυτά που μας λέτε; Μα είστε παντρεμένος άνθρωπος» ήταν η αντίδραση της. «Δεν έχει σημασία και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» είπε εκείνος.

Η επική στιγμή με την Μοιραράκη στο Cash or Trash

Πάει για τρίτη σεζόν

Σύμφωνα με τα όσα έχουν ειπωθεί, η εκπομπή Cash or Trash, πήρε το πράσινο φως για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Τα στελέχη του STAR έχουν μείνει πάρα πολύ ικανοποιημένα από την πορεία της εκπομπής στους πίνακες τηλεθέασης και έτσι σε συνεννόηση με την Δέσποινα Μοιραράκη, πήραν την απόφαση να το συνεχίσουν για τρίτη σεζόν!