Ράκος ο Αλέξης Γεωργούλης - Τι ζητά με επιστολή του

Η επιστολή που έστειλε στην πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σημερινό 24/4 δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso ο Αλέξης Γεωργούλης φαίνεται πως είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, μία εβδομάδα μετά τη δημοσιοποίηση της σε βάρος του καταγγελίας.

Τις πληροφορίες αυτές, μάλιστα, επιβεβαίωσε πριν από λίγα 24ωρα και η επί 20 χρόνια φίλη του, δημοσιογράφος, Μαριέττα Φρύδα:

«Είναι σε κατάσταση πολύ άσχημη και δεν θέλει να μιλήσει. Μου θυμίζει λίγο Μεσαίωνα όλη αυτή η διαδικασία. Ας τον ρίξουμε στον Άδη ας πούμε. Δηλαδή αν έχει γίνει κάτι τέτοιο, πρέπει να έχει μεταλλαχθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι!

Η επιστολή του Αλέξη Γεωργούλη - Το αίτημά του

Διαβάστε επίσης: Υπόθεση Γεωργούλη: «Η κοπέλα ήταν αγνώριστη από τον ξυλοδαρμό» - Αποκάλυψη σοκ για την καταγγέλλουσα

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, επίσης, αναφέρεται ότι ο Αλέξης Γεωργούλης ζητά την επίσπευση των διαδικασιών για την άρση της ασυλίας του ως ευρωβουλευτής, προκειμένου να αρχίσει η διερεύνηση της σε βάρος του καταγγελίας.

Ο ηθοποιός που βρέθηκε στη δίνη καταγγελίας για βιασμό και ξυλοδαρμό έστειλε επιστολή στην πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μετσόλα, ζητώντας της να συμβάλει όσο μπορεί προκειμένου να επισπευσθούν οι διαδικασίες για την άρση της ασυλίας του! Ο ευρωβουλευτής βιάζεται να καταθέσει ενώπιον των βελγικών δικαστικών αρχών που έχουν ζητήσει της άρση της ασυλίας του από το Ευρωκοινοβούλιο προκειμένου να κληθεί να δώσει τις δικές του εξηγήσεις για τα όσα του καταμαρτυρεί η 38χρονη δικηγόρος, καθώς αρνείται τις σε βάρος του κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι είναι αθώος.