«Δεν υπάρχει καπνός, χωρίς να υπάρχει κάποια φωτιά...» - Τα αιχμηρά σχόλια του Δημήτρη Πιατά για την υπόθεση Γεωργούλη

«Βρέθηκε να είναι πολιτικό πρόσωπο που από το πουθενά. Αυτό το πουθενά το πλήρωσε ίσως...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν υπάρχει καπνός, χωρίς να υπάρχει κάποια φωτιά...» - Τα αιχμηρά σχόλια του Δημήτρη Πιατά για την υπόθεση Γεωργούλη

Πολλές είναι οι απόψεις που έχουν ακουστεί για τον Αλέξη Γεωργούλη τις τελευταίες ημέρες μετά την αποκάλυψη για την καταγγελία που εκκρεμεί εις βάρος του, με άλλους να στηρίζουν το θύμα ακόμη κι αν γνώριζαν τον ηθοποιό και με ορισμένους να μπερδεύουν με τα σχόλιά τους (δείτε εδώ την ανάρτηση της Θεοφανίας Παπαθωμά που προκάλεσε αντιδράσεις).

Ο Δημήτρης Πιατάς, ο οποίος το Σαββατοκύριακο που πέρασε μίλησε στην εκπομπή του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, εξήγησε πως μπορεί να μην γνώριζε τον κατηγορούμενο προσωπικά ή να μην είχε συνεργαστεί στο παρελθόν μαζί του, όμως υποστηρίζει πως δεν είναι δυνατόν να ακούγονται όλα αυτά, χωρίς να ισχύει τίποτα, ιδιαίτερα εφόσον φαίνεται πως ετοιμάζονται και άλλες καταγγελίες κατά του ηθοποιού.

Τα σχόλια του Δημήτρη Πιατά για την υπόθεση Γεωργούλη

«Νομίζω όλος ο καλλιτεχνικός χώρος είναι αιφνιδιασμένος. Τον Αλέξη δεν τον γνωρίζω πέραν του ότι είναι συνάδελφός μου. Ένας ανερχόμενος ζεν πρεμιέ, ο οποίος βρέθηκε να είναι πολιτικό πρόσωπο που από το πουθενά. Αυτό το πουθενά το πλήρωσε ίσως με την απρεπή του συμπεριφορά», είπε αρχικά ο ίδιος.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Θέλω να πιστεύω ότι στο Βέλγιο τουλάχιστον η Δικαιοσύνη να λειτουργεί. Δεν υπάρχει καπνός, χωρίς να υπάρχει κάποια φωτιά, αλλά δεν μπορώ να ξέρω, ειλικρινά. Θεωρώ καταδικαστέα οποιαδήποτε συμπεριφορά απέναντι σε οποιοδήποτε φύλο, χωρίς συναίνεση, απαράδεκτο».

Διαβάστε επίσης: «Φοβάμαι ότι είναι αλήθεια» - Η Κουλουμπή ''απασφάλισε'' για την καταγγελία του Αλέξη Γεωργούλη

Ράκος ο κατηγορούμενος: Τι ζητά με επιστολή του

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σημερινό 24/4 δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso ο Αλέξης Γεωργούλης φαίνεται πως είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, μία εβδομάδα μετά τη δημοσιοποίηση της σε βάρος του καταγγελίας.

Τις πληροφορίες αυτές, μάλιστα, επιβεβαίωσε πριν από λίγα 24ωρα και η επί 20 χρόνια φίλη του, δημοσιογράφος, Μαριέττα Φρύδα:

«Είναι σε κατάσταση πολύ άσχημη και δεν θέλει να μιλήσει. Μου θυμίζει λίγο Μεσαίωνα όλη αυτή η διαδικασία. Ας τον ρίξουμε στον Άδη ας πούμε. Δηλαδή αν έχει γίνει κάτι τέτοιο, πρέπει να έχει μεταλλαχθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι!

Διαβάστε επίσης: Υπόθεση Γεωργούλη: «Η κοπέλα ήταν αγνώριστη από τον ξυλοδαρμό» - Αποκάλυψη σοκ για την καταγγέλλουσα

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, επίσης, αναφέρεται ότι ο Αλέξης Γεωργούλης ζητά την επίσπευση των διαδικασιών για την άρση της ασυλίας του ως ευρωβουλευτής, προκειμένου να αρχίσει η διερεύνηση της σε βάρος του καταγγελίας.

Ο ηθοποιός που βρέθηκε στη δίνη καταγγελίας για βιασμό και ξυλοδαρμό έστειλε επιστολή στην πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μετσόλα, ζητώντας της να συμβάλει όσο μπορεί προκειμένου να επισπευσθούν οι διαδικασίες για την άρση της ασυλίας του! Ο ευρωβουλευτής βιάζεται να καταθέσει ενώπιον των βελγικών δικαστικών αρχών που έχουν ζητήσει της άρση της ασυλίας του από το Ευρωκοινοβούλιο προκειμένου να κληθεί να δώσει τις δικές του εξηγήσεις για τα όσα του καταμαρτυρεί η 38χρονη δικηγόρος, καθώς αρνείται τις σε βάρος του κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι είναι αθώος.