Υπόθεση Γεωργούλης: «Δε χαρίζομαι και ας είναι...» - Κάθετος ο Χάρης Ρώμας μετά την καταγγελία που βγήκε στη δημοσιότητα

«Επειδή ακούω διάφορα»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τη Δευτέρα 24/4 στο Breakfast at star παραχώρησε δηλώσεις ο Χάρης Ρώμας με τον ηθοποιό να παίρνει και εκείνος με τη σειρά του θέση για την καταγγελία του Αλέξη Γεωργούλη, η οποία βγήκε στο φως της δημοσιότητας πριν από λίγες ημέρες.

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό, πως ο ηθοποιός καταγγέλθηκε από γυναίκα για βιασμό και σωματική κακοποίηση, κάτι που ο ίδιος αρνείται και μάλιστα περιμένει την αλήθεια να λάμψει μέσα από τι βέλγικες Αρχές, που διαχειρίζονται την υπόθεση.

Διαβάστε επίσης: Υπόθεση Γεωργούλη: «Η κοπέλα ήταν αγνώριστη από τον ξυλοδαρμό» - Αποκάλυψη σοκ για την καταγγέλλουσα

Οι δηλώσεις του Χάρη Ρώμα για τον Αλέξη Γεωργούλη

«Αν αποδειχθεί βέβαια ότι ο Αλέξης -κι ο αδερφός μου ο ίδιος να είναι ένοχος- πρέπει να τιμωρηθεί με μεγάλη ποινή για να προφυλάσσονται και οι άνθρωποι σε αυτές τις περιπτώσεις και επειδή ακούω διάφορα, μπαίνουν στη μέση πολιτικές σκέψεις, κομματικές σκέψεις, σκοπιμότητες, συμφέροντα κλπ εκεί δεν σηκώνει ναι μεν αλλά.

Δεν σηκώνει γιατί τότε το ναι μεν αλλά είναι υπέρ του θύτη και ποτέ υπέρ του θύματος. Εγώ σε αυτά τα πράγματα ακόμα και αν είναι ο ίδιος αδερφός μoυ δε χαρίζομαι και ας είναι συνάδελφος και ας είναι και φίλος…», είπε μεταξύ άλλων ο Χάρης Ρώμας.

Ράκος ο κατηγορούμενος: Τι ζητά με επιστολή του

Σύμφωνα με όσα αναφέρει 24/4 δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso ο Αλέξης Γεωργούλης φαίνεται πως είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, μία εβδομάδα μετά τη δημοσιοποίηση της σε βάρος του καταγγελίας.

Τις πληροφορίες αυτές, μάλιστα, επιβεβαίωσε πριν από λίγα 24ωρα και η επί 20 χρόνια φίλη του, δημοσιογράφος, Μαριέττα Φρύδα:

«Είναι σε κατάσταση πολύ άσχημη και δεν θέλει να μιλήσει. Μου θυμίζει λίγο Μεσαίωνα όλη αυτή η διαδικασία. Ας τον ρίξουμε στον Άδη ας πούμε. Δηλαδή αν έχει γίνει κάτι τέτοιο, πρέπει να έχει μεταλλαχθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι!

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, επίσης, αναφέρεται ότι ο Αλέξης Γεωργούλης ζητά την επίσπευση των διαδικασιών για την άρση της ασυλίας του ως ευρωβουλευτής, προκειμένου να αρχίσει η διερεύνηση της σε βάρος του καταγγελίας.

Ο ηθοποιός που βρέθηκε στη δίνη καταγγελίας για βιασμό και ξυλοδαρμό έστειλε επιστολή στην πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μετσόλα, ζητώντας της να συμβάλει όσο μπορεί προκειμένου να επισπευσθούν οι διαδικασίες για την άρση της ασυλίας του! Ο ευρωβουλευτής βιάζεται να καταθέσει ενώπιον των βελγικών δικαστικών αρχών που έχουν ζητήσει της άρση της ασυλίας του από το Ευρωκοινοβούλιο προκειμένου να κληθεί να δώσει τις δικές του εξηγήσεις για τα όσα του καταμαρτυρεί η 38χρονη δικηγόρος, καθώς αρνείται τις σε βάρος του κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι είναι αθώος.