Μάκης Δελαπόρτας: «Η Αλίκη δεν μου μιλούσε γιατί...» - Πρωτοφανής αποκάλυψη για την Βουγιουκλάκη

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Μάκης Δελαπόρτας: «Η Αλίκη δεν μου μιλούσε γιατί...» - Πρωτοφανής αποκάλυψη για την Βουγιουκλάκη

Το απόγευμα της Δευτέρας (24/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε καλεσμένος ο Μάκης Δελαπόρτας. Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ, για όλους και για όλα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μάκης Δελαπόρτας, που είχε αποκαλύψει κάτι αρκετά προσωπικό για την ερωτική του ζωή (δείτε εδώ τι) έκανε λόγο για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τα πρώτα του βήματα στον χώρο του θεάματος και της υποκριτικής, αλλά και την οικογένεια του.

Οι δηλώσεις του Μάκη Δελαπόρτα για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

«Η μοναδική φορά που η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν μου μίλαγε μια εβδομάδα ήταν όταν με είδε σε εφημερίδα σε γενέθλια της Μιμής Ντενίση. Ήταν προς το τέλος της ζωής της. Ήμασταν σε ένα εξώφυλλο μαζί τότε, εγώ με την Βουγιουκλάκη -να σε βάλει τότε η Αλίκη δίπλα της, μου λέει ελάτε κ. Παπαμιχαήλ θα σε βάλω δίπλα μου, ήθελε να με εδραιώσει, πίστευε σ’ εμένα. Μπαίνω στο καμαρίνι, είναι στον καθρέφτη, βάφεται και μου λέει:

«Είμαστε εξώφυλλο αυτή τη βδομάδα κι εσύ πας με τη Μιμή Ντενίση στα γενέθλια και κόβεις τούρτες; Γίνεται αυτό»; Πήγα γιατί είναι φίλη μου, ήμασταν στη δραματική σχολή με τη Μιμή. Δεν μου πέρασε τότε από το μυαλό», είπε ο Μάκης Δελαπόρτας.

«Τότε όμως τι είχε συμβεί; Η Μιμή Ντενίση είχε τον Παπαμιχαήλ συμπρωταγωνιστή της στο απέναντι θέατρο. Πήρε η Ντενίση τον Παπαμιχαήλ απέναντι από το θέατρο της Αλίκης», συνέχισε.

Να υπενθυμίσουμε ότι καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ, Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν, βρέθηκε την Μεγάλη Πέμπτη 13/4 η Ρίτα Ασημακοπούλου, μία σπουδαία ηθοποιός, την οποία παλαιότερα πολλοί την σύγκριναν με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και γι' αυτό ήταν αρκετά παρεξηγημένη στον χώρο της υποκριτικής, αλλά και της δημοσιογραφίας, όπου εισχώρησε αργότερα.

Για τον ανταγωνισμό αυτόν μίλησε, λοιπόν, στο πλατό και αποκάλυψε τα λόγια που άκουσε από "δυνατά" ονόματα της εποχής, τα οποία φούντωσαν την μεταξύ τους κόντρα και της δημιούργησαν πρόβλημα, διότι περνούσε στους διαδρόμους και την κοιτούσαν με μισό μάτι.

Διαβάστε επίσης: «Σε κάποια βόλτα είχε πει πως έπρεπε να είχε παντρευτεί τον...» - Στη φόρα η αλήθεια για την Αλίκη Βουγιουκλάκη πριν χωρίσει με τον Παπαμιχαήλ

«Θα πω όμως τώρα κάτι. Εγώ στη ζωή μου έχω πληρώσει δύο πράγματα. Το ένα που είχε πει, Θεός σχωρέστην, η Αλίκη Βουγιουκλάκη ότι "Η Βουγιουκλάκη για τον κινηματογράφο, η Ασημακοπούλου για την τηλεόραση". Πω πω, Θεέ μου! Τι το είπε; Και επίσης, επί του μεγάλου Καραμανλή, σε μια δεξίωση στο ξενοδοχείο στη Μεγάλη Βρετάνια είπε μπροστά σε όλον τον κόσμο πως "Εσύ είσαι η καλύτερη". Παιδιά, το πλήρωσα όσο τίποτα άλλο στη ζωή μου».

«Δηλαδή με κοιτούσαν όλοι και θεωρούσαν ότι για να το πει αυτό είτε εγώ είχα κονέ τον Καραμανλή είτε γιατί το είπε, ήταν άσχημο. Το έβλεπα πάρα πολύ και στη δουλειά μου αυτό, όχι όμως από όλους, αλλά από μερικούς συναδέλφους. Και βρέθηκε μάλιστα δημοσιογράφος, η οποία με κοιτούσε κάπως αλλά, όταν κατάλαβε τι παιδί ήμουν μετά από 30 χρόνια, μου ζήτησε συγγνώμη και της είπα: "Τώρα είμαι ευτυχισμένη"».

«Και ήμουν, ναι, γιατί κατάλαβε και εκείνη το λάθος της. Είδε ότι δεν ήμουν παιδί που θα κοιτάξω να γραπωθώ από κάπου για να αποκτήσω το καλύτερο. Δεν το έκανα επίτηδες, αυτή ήμουν και αυτή θα είμαι μέχρι να πεθάνω»

Διαβάστε επίσης: «Το στήθος σου...Και μου λέει ''Πάρ' το'' ανοίγοντας μια μεταξένια ρόμπα» - Απίστευτη αποκάλυψη από ερωτικό σύντροφο της Βουγιουκλάκη