Δεν έχει ακουστεί ξανά: Είναι ένα χρόνο μαζί και... - Τι δουλειά κάνει ο σύντροφος της Κατερίνας Ζαρίφη

«Ο Πάνος είναι φίλος με τον πρώην μου, τον Γιάννη, γνωριστήκαμε...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δεν έχει ακουστεί ξανά: Είναι ένα χρόνο μαζί και... - Τι δουλειά κάνει ο σύντροφος της Κατερίνας Ζαρίφη

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο κανάλι του ΑΝΤ1, The 2night Show, ήταν η Κατερίνα Ζαρίφη το βράδυ της Δευτέρας 24/4 και η δημοσιογράφος αποφάσισε να μιλήσει "ανοιχτά" για όλα. Εδώ και καιρό έχει γίνει γνωστό πως η ίδια βρίσκεται σε μία πολύ όμορφη σχέση και δεν κρύβει τον έρωτά της, γι' αυτό και αναφέρθηκε στην γνωριμία της με τον καλό της και τις συνήθειες τους, ωστόσο εξήγησε πως δεν θα ήθελε ο κόσμος, αλλά και οι παπαράτσι να τους φωτογραφίζουν μαζί σε ορισμένες φάσεις τους και να διαρρέουν τις εικόνες τους (δείτε εδώ την αποκάλυψη για τον γάμο τους).

Από την άλλη πλευρά, μίλησε για την τηλεόραση, την απουσία της από αυτή όσον αφορά κάποιο πάνελ εκπομπής, καθώς βρίσκεται στο "γυαλί" ως ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της σειράς Μαίρη Μαίρη Μαίρη, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει και ποιο είναι το επόμενο κόνσεπτ που θα ήθελε να φέρει εις πέρας.

Η εξομολόγηση της Κατερίνας Ζαρίφη για την προσωπική της ζωή

«Ο Πάνος καλά είναι το μανάρι μου. Έναν χρόνο είμαστε μαζί. Είναι σεφ ανοιχτής φωτιάς, είναι από τους ανθρώπους δηλαδή που πηγαίνουν στην ύπαιθρο με τον παραδοσιακό τρόπο, με μασίνα, κάνουν αντικριστά, καπνιστήρια έχουν, αποστακτήρια έχουν», είπε αρχικά για τον καλό της.

Και συμπλήρωσε: «Δεν μας έχουν φωτογραφήσει μαζί, αλλά δεν θα με πείραζε, εφόσον είναι μία επίσημη και καλά δομημένη σχέση δεν έχω πρόβλημα. Έχω πρόβλημα όταν σηκώνεται κινητό σε μία παραλία με το μπανιερό. Μη με βγάζεις με το μπανιερό. Αν ήθελα, θα πήγαινα στο Playboy ή έλα ζήτα μου να βγάλουμε φωτογραφία».

Έπειτα εξήγησε: «Η πρώην σχέση μου... ο Γιάννης είναι ο καλύτερός μου φίλος. Ο Πάνος είναι φίλος με τον πρώην μου, τον Γιάννη», με τον παρουσιαστή να την σταματάει και να την ρωτάει πως τα κατάφερε, ενώ της εξομολογήθηκε πως σε μία άλλη ζωή θα ήθελε να είναι σύντροφός της.

«Γνωριστήκαμε με τον Πάνο στα Γιάννενα, που ανέβηκα πάνω να παρουσιάσω το TedX. Είναι από εκεί, μένει εκεί. Είμαι μία γυναίκα που αγαπά αυτές τις σχέσεις, θέλω και τον χώρο μου. Δεν είμαι κλασική γυναίκα. Είναι κουλ, ωραία. Δεν έχω θέμα να πάω να μείνω στα Γιάννενα, αρκεί να βρω κάτι να κάνω, γιατί δε μπορώ να κάθομαι», επισήμανε εν τέλει.

«Το να είσαι καλά στην προσωπική σου ζωή έχει ένα κουλάρισμα. Έχεις έναν άνθρωπο, ουσιαστικά μεγαλώνοντας αυτό ψάχνεις. Εγώ αυτές τις επιφάσεις, με τις πλασματικές εντάσεις για να δείχνουμε ότι ζούμε τον έρωτα στο ημερολόγιο... βαριέμαι», υπογράμμισε στη συνέχεια.

Όσον αφορά στην τηλεόραση, δήλωσε: «Μου λείπει τρελά η τηλεόραση. Δεν μου λείπει η παρουσίαση, αλλά το στήσιμο, το δημιουργικό κομμάτι, το πίσω. Τη λατρεύω τη δουλειά του κοντρόλ. Έχω κάνει ακουστικό και ξέρω και είναι από τις τοπ δύσκολες δουλειές. Μου λείπει αυτό που είσαι συνεχώς σε εγρήγορση. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να υπηρετήσω την τηλεόραση με τα σημερινά δεδομένα. Αυτή την αυτοαναφορικότητα, το να μπω στη διαδικασία να απαντήσω», ενώ σε άλλο σημείο αποκάλυψε: «Θα ήθελα να κάνω μία σατιρική εκπομπή. Τον χειμώνα κάτι θα γίνει και με σειρά απ’ όσο ξέρω και είμαι ανοιχτή σε προτάσεις».