Δήμητρα Αλεξανδράκη: Πως έγινε το τροχαίο στην Ιερά Οδό - Τι συμβαίνει με την υγεία της (Βίντεο)

Εικόνες από τα χτυπημένα αυτοκίνητα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός βίωσε η Δήμητρα Αλεξανδράκη την Δευτέρα 24/4. Η εβδομάδα της δεν ξεκίνησε καλά, καθώς όπως έγινε γνωστό, είχε τροχαίο ατύχημα, όταν οδηγούσε επί της Ιερά Οδού στο ύψος του Μεταξουργείου και χτυπήθηκε από άλλο όχημα.

Όπως ανέφεραν αρχικά οι πληροφορίες μας, το μοντέλο δεν έφταιγε! Βρισκόταν σταματημένη σε κόκκινο φανάρι, όταν "έσκασε" πίσω της άλλο αυτοκίνητο - δείτε αποκλειστική μας φωτογραφία από το σημείο της σύγκρουσης.

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο η Δήμητρα Αλεξανδράκη έσπευσε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους σχετικά με την υγεία της, καθώς υπήρξε μεγάλη αναστάτωση. Όπως δήλωσε είναι πολύ καλά και δεν χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο για εξετάσεις, αφού ένιωθε απλά λίγο ζαλισμένη.

Στη συνέχεια έκανε ακόμη μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram, δημοσιεύοντας βίντεο με τα δυο χτυπημένα αυτοκίνητα, ενημερώνοντας για το τι συμβαίνει.

Η ανάρτηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη για το τροχαίο της

«Ήμουν σταματημένη σε κόκκινο σηματοδότη και με άλλο αυτοκίνητο μπροστά μου! (Δεν φρέναρα απότομα, δεν ήμουν εν κινήσει). Ξαφνικά ένα μεγάλο μπαμ, με κράτησε η ζώνη να μην φύγω μπροστά, ασυναίσθητα το δεξί πόδι στο φρένο το τέντωσα να μην χτυπήσω και τον μπροστά μου, απλά ο αυχένας και το κεφάλι μου τραντάχτηκαν αρκετά γιατί έπεσε χωρίς φρένα όπως βλέπετε στο βίντεο!

Είμαστε όλοι καλά, 1-2 μέρες κεφάλι/αυχένας θα έρθουν στη θέση τους! αυτό έχει σημασία! Τα υπόλοιπα λαμαρίνες είναι! Φτιάχνονται», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση της η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Οι δηλώσεις της στο Super Κατερίνα

«Έγινε ένα μπαμ! Με κράτησε η ζώνη γιατί θα είχα βγει από το παρμπρίζ. Αν δείτε το αυτοκίνητο του ανθρώπου έχει γίνει φυσαρμόνικα. Ταρακουνήθηκε ο αυχένας μου και το κεφάλι μου. Όλα καλά, δόξα το Θεό λαμαρίνες είναι. Μετά κάναμε και πλάκα με τον κύριο», ανέφερε μεταξύ άλλων η Δήμητρα Αλεξανδράκη, μιλώντας στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα.

Τρακάρισμα από πίσω - Ποιος φταίει σύμφωνα με τον ΚΟΚ

Τα τρακαρίσματα από πίσω είναι από τους πιο συνηθισμένους τύπους τροχαίων ατυχημάτων και συμβαίνουν καθημερινώς, ειδικά μέσα στις πόλεις.

Σχεδόν το 45% των ατυχημάτων αφορούν τρακάρισμα από πίσω ενώ η πιο σημαντική αιτία είναι η αμέλεια ή η μη δέουσα προσοχή στο δρόμο του οδηγού που βρίσκεται στο πίσω όχημα.

Στα περισσότερα τρακαρίσματα από πίσω, την ευθύνη κατά πλειοψηφία την έχουν οι οδηγοί που βρίσκονται από πίσω. Αυτό συμβαίνει καθώς όλοι οι χρήστες της οδού είναι υπεύθυνοι για να τηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να μπορούν να ακινητοποιηθούν, ακόμα και σε ένα ξαφνικό συμβάν ή φρενάρισμα.