«Μέχρι τις εκλογές της 21ης Μαΐου μπορεί να μην...» - Αποκαλύψεις μετά την καταγγελία για βιασμό κατά του Αλέξη Γεωργούλη

Όσα ανέφερε η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Στην εκπομπή Κοινωνία ώρα Mega μίλησε μέσω Skype η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου. Αναφέρθηκε εκτός των εκλογών και για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη. Ο ηθοποιός κατηγορείται για βιασμό και κακοποιητική συμπεριφορά από 38χρονη.

Από πλευράς του ο ίδιος είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση δηλώνοντας πως όλο αυτό είναι στημένο. Μάλιστα, αυτό φαίνεται πως θα δηλώσει - δείτε τι αναμένεται να υποστηρίξει.

Όσα είπε η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου για την υπόθεση Γεωργούλη

«Στο διαδικαστικό είμαστε στο στάδιο που η κ. Μέτσολα έχει ανακοινώσει στην Ολομέλεια στο Στρασβούργο την περασμένη βδομάδα ότι ζητήθηκε η άρση ασυλίας του κ. Γεωργούλη. Τώρα πρέπει αυτή διαδικασία να προχωρήσει. Για να προχωρήσει αυτή η διαδικασία πρέπει να έρθει στην επιτροπή του κοινοβουλίου το αίτημα άρσης ασυλίας, να αποφανθεί η επιτροπή εισηγητικά, και κατόπιν τούτου να άρει την ασυλία η Ολομέλεια. Η επιτροπή συνεδριάζει σήμερα, άλλα στην ατζέντα της έχει την άρση ασυλίας της κυρίας Καϊλή», ανέφερε αρχικά

«Μέχρι τις εκλογές της 21ης Μαΐου μπορεί να μην έχει αρθεί η ασυλία. Πρέπει να υπάρξει πραγματικά μία μεγάλη διαδικασία επίσπευσης για να προλάβουμε την ιστορία αυτή. Η επόμενη Ολομέλεια είναι του Ιουνίου. Δεν ξέρω εάν ο Βέλγος εισαγγελέας έχει τη διακριτική ευχέρεια να τον καλέσει νωρίτερα, υποθέτω ότι την έχει. Δεν βλέπω κάποιον λόγο για να μην τον καλέσει, από τη στιγμή που και ο ίδιος θέλει.

Κατηγορείται από τη βελγική δικαιοσύνη. Δεν τον έχω δει στην Ολομέλεια του Στρασβούργου δεν ήταν. Αποκλείεται να έχει πολιτικές προεκτάσεις η υπόθεση. Δεν καθορίζει την βελγική δικαιοσύνη η ελληνική πολιτική σκηνή. Είναι απορίας άξιον γιατί πήρε τρία χρόνια στην βελγική δικαιοσύνη αυτή η υπόθεση», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων.

Γιατί δεν έχει κληθεί να καταθέσει

Στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα μέσω skype εμφανίστηκε ο Αλέξης Κούγιας. Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε μεταξύ άλλων και για την υπόθεση. Αναφέρθηκε στους λόγους που ακόμη δεν έχει κληθεί ακόμη να δώσει εξηγήσεις. Από την άλλη μάλιστα, δήλωσε πως αμφισβητεί ακραία την εν λόγω καταγγελία.

Δείτε επίσης: «Η κοπέλα ήταν αγνώριστη από τον ξυλοδαρμό» - Αποκάλυψη σοκ για την καταγγέλλουσα

«Δεν έχει κληθεί να δώσει εξηγήσεις. Αυτό σημαίνει ότι βρισκόμαστε ήδη μόνο στο στάδιο της προανακρίσεως. Δηλαδή υπάρχει μόνο καταγγελία, δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη. Αυτή είναι η πιθανολόγησή μου. Εφόσον λοιπόν υπάρχει μόνο μια καταγγελία αρχίζουν τα μεγάλα ερωτηματικά.

Έχουμε ένα φερόμενο θύμα το οποίο είναι δικηγόρος και γνωρίζει ότι ένας που διαπράττει ποινικό αδίκημα διατρέχει τον κίνδυνο να δικαστεί μέσα στην αυτόφωρη διαδικασία, δηλαδή μέσα σε 48 ώρες μετά την καταγγελία να συλληφθεί και να παραδοθεί στις Αρχές. Εδώ βέβαια έχουμε έναν ευρωβουλευτή που δεν μπορεί να συλληφθεί. Δεν συνελήφθη ποτέ. Άρα η καταγγελία είναι υπό πάρα πολλά ερωτηματικά και για αυτόν τον λόγο έχω εκπλαγεί από το καθεστώς υποκρισίας που υπάρχει στην ελληνική πολιτική σκηνή» είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

«Είμαστε σε έναν παραλογισμό ακραίο. Αν δεν είχε γίνει η καταγγελία την κυρία δεν θα την γνώριζε ούτε ο θυρωρός της γειτονιάς της όπως είχε πει ο αείμνηστος Κατσιφάρας. Είναι μία υπάλληλος των Βρυξελλών όπως είναι χιλιάδες άλλοι Κακώς δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία της και η εικόνα της», ανέφερε στη συνέχεια.

«Το γεγονός και μόνο ότι δημοσιοποιείς ένα γεγονός και την άλλη μέρα πηγαίνεις στο Ευρωκοινοβούλιο και συνυπάρχεις με τον βιαστή σου για τουλάχιστον τρεις μήνες και τρία χρόνια μετά. Αυτή που δημοσιοποίησε το γεγονός κάτι θέλει να κερδίσει. Το γεγονός πως δεν είπε ότι με βίασε ο άνθρωπος που συνυπάρχω. Την αμφισβητώ ακραία την καταγγελία και έχει τεράστια υπερασπιστικά επιχειρήματα ο κύριος Γεωργούλης», συμπλήρωσε.