Κυριακή, 28 Μαΐου 2023 | Επικοινωνία

Dr. Μηνάς Μαστρομηνάς: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευλογία και τύχη από το να αισθάνεσαι ότι βοήθησες να έρθουν στον κόσμο 40.000 ζωές!»

Dr. Μηνάς Μαστρομηνάς: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευλογία και τύχη από το να αισθάνεσαι ότι βοήθησες να έρθουν στον κόσμο 40.000 ζωές!»
News 25.04.2023 11:16
Από Έφη Εκίζογλου

Αγαπημένες μου είμαι εδώ με τον Dr. Μηνάς Μαστρομηνάς, Μαιευτήρας – Γυναικολόγος, Ειδικός στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή, Διδάκτορα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Διευθυντή του «Εμβρυογένεσις», ενός από τα μεγαλύτερα Κέντρα Εξωσωματικής Γονιμοποίησης στην Ελλάδα, για να μιλήσουμε για ένα θέμα που απασχολεί αρκετές γυναίκες και δεν είναι άλλο από την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή.

Έχω την τιμή και την χαρά να έχω απέναντί μου έναν άνθρωπο που μέσα από την επιτυχημένη 35χρονη πορεία του στην εξωσωματική γονιμοποίηση έδωσε τη δυνατότητα σε χιλιάδες ζευγάρια να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα φέρνοντας στον κόσμο το δικό τους παιδί. Μέσα σε αυτά τα χρόνια ο Dr. Μηνάς Μαστρομηνάς βοήθησε να έρθουν στον κόσμο 40.000 παιδιά, ενώ πρόσφατα παιδιά που είχαν γεννηθεί με την μέθοδο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, τη δεκαετία του 1990, απευθύνθηκαν, ως ενήλικες πια, εκ νέου σε εκείνον με σκοπό να τους βοηθήσει να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια.

Διαβάστε την συνέχεια στο YOU&ME!

Share