Η πρώτη εμφάνιση του Αλέξη Γεωργούλη στο ευρωκοινοβούλιο - Τι λένε οι Βέλγοι

Μετά τις καταγγελίες!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Η πρώτη εμφάνιση του Αλέξη Γεωργούλη στο ευρωκοινοβούλιο - Τι λένε οι Βέλγοι

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open, το απόγευμα της Τρίτης (25/4) προβλήθηκαν στιγμιότυπα από τη πρώτη εμφάνιση του Αλέξη Γεωργούλη στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο μετά την καταγγελία για βιασμό και πρόκληση για σωματική βλάβη.

Ο ηθοποιός και πρώην ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν μπήκε στο γραφείο του και μετά από μερικά λεπτά έφυγε.

Διαβάστε επίσης: Υπόθεση Γεωργούλη: «Ποιος μου μιλάει;» - Αμηχανία στο πλατό του Πρωινό μας με την Αφροδίτη Γραμμέλη & την Ραλλία Χρηστίδου

Η πρώτη εμφάνιση του Αλέξη Γεωργούλη μετά την καταγγελία για βιασμό και σωματική βλάβη

Να υπενθυμίσουμε ότι στην εκπομπή Κοινωνία ώρα Mega μίλησε μέσω Skype η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου. Αναφέρθηκε εκτός των εκλογών και για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη. Ο ηθοποιός κατηγορείται για βιασμό και κακοποιητική συμπεριφορά από 38χρονη.

Από πλευράς του ο ίδιος είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση δηλώνοντας πως όλο αυτό είναι στημένο. Μάλιστα, αυτό φαίνεται πως θα δηλώσει - δείτε τι αναμένεται να υποστηρίξει.

«Στο διαδικαστικό είμαστε στο στάδιο που η κ. Μέτσολα έχει ανακοινώσει στην Ολομέλεια στο Στρασβούργο την περασμένη βδομάδα ότι ζητήθηκε η άρση ασυλίας του κ. Γεωργούλη. Τώρα πρέπει αυτή διαδικασία να προχωρήσει. Για να προχωρήσει αυτή η διαδικασία πρέπει να έρθει στην επιτροπή του κοινοβουλίου το αίτημα άρσης ασυλίας, να αποφανθεί η επιτροπή εισηγητικά, και κατόπιν τούτου να άρει την ασυλία η Ολομέλεια. Η επιτροπή συνεδριάζει σήμερα, άλλα στην ατζέντα της έχει την άρση ασυλίας της κυρίας Καϊλή», ανέφερε αρχικά

«Μέχρι τις εκλογές της 21ης Μαΐου μπορεί να μην έχει αρθεί η ασυλία. Πρέπει να υπάρξει πραγματικά μία μεγάλη διαδικασία επίσπευσης για να προλάβουμε την ιστορία αυτή. Η επόμενη Ολομέλεια είναι του Ιουνίου. Δεν ξέρω εάν ο Βέλγος εισαγγελέας έχει τη διακριτική ευχέρεια να τον καλέσει νωρίτερα, υποθέτω ότι την έχει. Δεν βλέπω κάποιον λόγο για να μην τον καλέσει, από τη στιγμή που και ο ίδιος θέλει.

Κατηγορείται από τη βελγική δικαιοσύνη. Δεν τον έχω δει στην Ολομέλεια του Στρασβούργου δεν ήταν. Αποκλείεται να έχει πολιτικές προεκτάσεις η υπόθεση. Δεν καθορίζει την βελγική δικαιοσύνη η ελληνική πολιτική σκηνή. Είναι απορίας άξιον γιατί πήρε τρία χρόνια στην βελγική δικαιοσύνη αυτή η υπόθεση», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων.