«Έχουμε υιοθετήσει ένα παιδί 10 χρονών και...» - Πρωτοφανής αποκάλυψη από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Έχω ζήσει αυτή τη μαγεία»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Έχουμε υιοθετήσει ένα παιδί 10 χρονών και...» - Πρωτοφανής αποκάλυψη από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Ευγενία Δημητροπούλου. Η συζήτηση τους λοιπόν έφτασε και στο σημείο της υιοθεσίας. Η ηθοποιός έχει υιοθετήσει ένα κοριτσάκι και έχει μιλήσει ανοιχτά για αυτό το όμορφο γεγονός, αναρτώντας μάλιστα και φωτογραφία - δείτε εδώ.

Με αφορμή λοιπόν την εν λόγω συζήτηση, ο παρουσιαστής πέρασε σε μια πολύ προσωπική αποκάλυψη, αφού ανέφερε πως στο οικογενειακό του στενό περιβάλλον έχει υιοθετήσει παιδί 10 χρονών που σήμερα είναι 20.

Η αποκάλυψη του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την υιοθεσία

«Δίνεις το παράδειγμα σε πολύ κόσμο. Επειδή στο στενό οικογενειακό μου περιβάλλον έχουμε υιοθετήσει ένα παιδί 10 χρονών και τώρα έχει γίνει 20 χρονών, το έχω ζήσει. Έχω ζήσει τη μαγεία. Είναι αλλιώς να υιοθετείς ένα μωρό και αλλιώς ένα 10χρονο παιδί. Μπορούμε να κάνουμε ολόκληρη διατριβή» αποκάλυψε από καρδιάς ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. ο παρουσιαστής.

«Μην το φοβάσαι, μόνο καλό μπορεί να σου κάνει γιατί ένα ζευγάρι μπορεί να σε δει και να πει: ορίστε, κι εμείς μπορούμε να το κάνουμε. Βλέπω τελευταία πάρα πολλά ζευγάρια που υιοθέτησαν παιδάκι και είναι πολύ όμορφο πράγμα», συμπλήρωσε μετά από πολύ ο παρουσιαστής.

Η αποκάλυψη του αδερφού του Σάκη, για την υιοθεσία του γιου του

Ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ3, Σάκης Αρναούτογλου, είχε μιλήσει στην εκπομπή «Μαμά-δες» για την απόφαση με τη σύζυγό του, Άννα, να μην κάνουν δικά τους παιδιά, αλλά να υιοθετήσουν. «Από την αρχή κιόλας, ήμασταν αποφασισμένοι να υιοθετήσουμε. Από την αρχή, που γνωριστήκαμε με την Άννα είπαμε ότι δεν θέλουμε να κάνουμε δικά μας παιδιά, γιατί υπάρχει μεγάλη ανάγκη για αγάπη στον έξω κόσμο», είπε αρχικά.

«Ο Τηλέμαχος μας επέλεξε. Στην Άρσις εκεί στο Ωραιόκαστρο είναι εθελόντρια η γυναίκα μου και μου είχε ζητήσει τότε, να της κουβαλήσω δύο τόπια, γιατί ήταν πολύ βαριά και δεν μπορούσε μόνη. Έτσι, έπρεπε να πεταχτώ στο Ωραιόκαστρο, να καθίσω ένα τέταρτο και να την ξαναπάω πίσω. Σε αυτό το τέταρτο, βρέθηκα στο σαλόνι κι εμφανίζεται ξαφνικά ο Τηλέμαχος και μου λέει: “Να σας ρωτήσω κάτι; Που έχετε ταξιδέψει;ˮ Και του λέω: “Γιατί; Ξέρεις από γεωγραφία;ˮ και μου λέει ναι. Και του λέω: “Θα σου πω που έχω ταξιδέψει, με την προϋπόθεση να μου δείχνεις στον χάρτη που είναι η κάθε περιοχήˮ. Και του έλεγα και μου το έδειξε», έχει περιγράψει.