Κατατρομοκρατημένη η δεύτερη γυναίκα που φέρεται να έχει κακοποιήσει ο Αλέξης Γεωργούλης - Τι συνέβη;

«Είναι σε σκέψεις για το αν θα προβεί σε επίσημη καταγγελία»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μεγάλο σοκ επικρατεί μετά την καταγγελία που έγινε εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη για βιασμό και κακοποιητική συμπεριφορά. Η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη και η εκπομπή Super Κατερίνα, μετέφερε τα τελευταία γεγονότα από τις Βρυξέλλες.

Όπως ειπώθηκε σήμερα μεταξύ άλλων από τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής δεν σκοπεύει να παραιτηθεί από τη θέση του και μάλιστα συμμετέχει κανονικά στις εργασίες στο Ευρωκοινοβούλιο.

Αποκαλύψεις και για την δεύτερη γυναίκα που φέρεται να έχει κακοποιήσει ο Αλέξης Γεωργούλης

Από την άλλη ο Πέτρος Κουσουλός μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής, σκιαγράφησε το προφίλ της δεύτερης γυναίκας που φέρεται να έχει κακοποιήσει ο Αλέξης Γεωργούλης η οποία όπως τόνισε έχει φοβηθεί από τον ντόρο που προκλήθηκε από τη δημοσιοποίηση των στοιχείων της πρώτης.

Δείτε επίσης: Τα ερωτικά σκοτάδια του Αλέξη Γεωργούλη - Τι συνέβη τότε που πήγαινε Γ' Λυκείου

«Είναι υπό σκέψεις για το αν θα προβεί σε επίσημη καταγγελία στις βελγικές αρχές. Μετά τη δημοσιοποίηση του ονόματος της πρώτης καταγγέλλουσας φοβήθηκε, είναι κατατρομοκρατημένη γιατί όταν υπάρχει μια γυναίκα η οποία έχει πέσει ενδεχομένως θύμα σεξουαλικής κακοποίησης και βλέπει το όνομα της να έχει φειγ βολαν στον τύπο καταλαβαίνουμε ότι κάτι τέτοιο ενεργεί αποτρεπτικά άλλες γυναίκες να κάνουν κάτι τέτοιο. Είναι θέμα ημερών να δούμε τι θα συμβεί.

Είναι Ελληνίδα, μια αξιόλογη παρουσία, μια αξιόλογη γυναίκα η οποία εξακολουθεί να εργάζεται στις Βρυξέλλες. Δεν ξέρουμε πότε έγινε το περιστατικό, μόνο ότι συνέβη τέσσερις μήνες μετά το περιστατικό που συνέβη στην πρώτη».

Η πρώτη εμφάνιση του Αλέξη Γεωργούλη στο ευρωκοινοβούλιο - Τι λένε οι Βέλγοι

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open, το απόγευμα της Τρίτης (25/4) προβλήθηκαν στιγμιότυπα από τη πρώτη εμφάνιση του Αλέξη Γεωργούλη στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο μετά την καταγγελία για βιασμό και πρόκληση για σωματική βλάβη.

Ο ηθοποιός και πρώην ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν μπήκε στο γραφείο του και μετά από μερικά λεπτά έφυγε.

Διαβάστε επίσης: Υπόθεση Γεωργούλη: «Ποιος μου μιλάει;» - Αμηχανία στο πλατό του Πρωινό μας με την Αφροδίτη Γραμμέλη & την Ραλλία Χρηστίδου