«Δεν είμαστε σε...» - Η απάντηση της Βάσως Λασκαράκη για το αν θα συνεργαζόταν με την Κατερίνα Γερονικολού

«Εξετάζεις τι έχεις να χάσεις και...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Απόσπασμα από την συνέντευξη που παραχώρησε η Βάσω Λασκαράκη σε γνωστό περιοδικό προβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης 26/4 μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα. Η ηθοποιός ήταν άκρως αποκαλυπτική και δεν δίστασε να απαντήσει και σε πιο.. πικάντικες ερωτήσεις.

Συγκεκριμένα, η Βάσω Λασκαράκη (που είχε πρόσφατα ένα ατύχημα) αναφέρθηκε τόσο στον πρώην σύντροφο της, Γιάννη Τσιμιτσέλη, αλλά και στο αν θα συνεργαζόταν με την Κατερίνα Γερονικολού.

Η απάντηση της Βάσως Λασκαράκη για την Κατερίνα Γερονικολού

Με τον πρώην σύζυγο σου, Γιάννη Τσιμιτσέλη κάνετε ούτως ή άλλως πλάνα ζωής καθώς έχετε μια κόρη. Κάνετε και καλλιτεχνικά πλάνα;

Νομίζω πως δεν θα σχεδιάσουμε να παίξουμε μαζί. Αν το φέρει η δουλειά, γιατί έχω μάθει να λέω «ποτέ μη λες ποτέ», ναι, γιατί όχι; Όπως και στο σίριαλ φέτος είχα κλείσει εγώ όταν πρότειναν στον Γιάννη να κάνει συμμετοχή. Αν και ο Γιάννης δεν παίζει στην ιστορία της δικής μου Μαίρης, αλλά σε εκείνη της Νίκης Λάμη, οπότε δεν έχουμε κοινές σκηνές. Δεν είμαστε σε τεράστια αγορά, οπότε προφανώς και γίνονται προτάσεις και στους δύο για ίδιες δουλειές.

Δεδομένου ότι έχετε απομακρυνθεί από την πρώτη περίοδο της έντασης, συναντιέστε πλέον όλοι μαζί με τους συντρόφους σας;

Δεν θα υπεισέλθω σε λεπτομέρειες, αλλά φυσικά θα συναντηθούμε όλοι μαζί. Υπάρχει η κόρη μας, η Εύα και είναι αυτό που λέει και η ταινία «Όλα για την Εύα». Όταν υπάρχουν παιδιά, όλοι πρέπει να συμβιώνουν καλά. Ειδικά όταν βλέπεις πως τα χειρότερα είναι δίπλα μας, το αν θα παίξω με τον Γιάννη ή όχι, ή αν θα φάμε όλοι μαζί, είναι το λιγότερο.

Ναι, αλλά δεν γίνεται να μη ρωτήσω. Να υποθέσω ότι θα έπαιζες μαζί και με την Κατερίνα Γερονικολού, την σύντροφο του Γιάννη Τσιμιτσέλη;

Όπως σου είπα, η αγορά στην Ελλάδα είναι πολύ μικρή οπότε εν δυνάμει όλοι θα συνεργαστούμε με όλους. Αν είναι μια πολύ καλή δουλειά, εξετάζεις τι έχεις να χάσεις και τι να κερδίσεις.