«Θα αποφασίσουν...» - Το ξεκαθάρισμα του Πασχάλη Τσαρούχα για το ΣΕΗ και την υπόθεση Γεωργούλη 

Τι ανακοίνωσε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Τετάρτης 26/4 ο Πασχάλης Τσαρούχας, ο οποίος με μια του συγκεκριμένη δήλωση θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα για τον λόγο που το ΣΕΗ δεν έχει ακόμα αντιδράσει για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη.

Το ξεκαθάρισμα του Πασχάλη Τσαρούχα για το ΣΕΗ και την υπόθεση Γεωργούλη

«Θα συνέλθουν τα όργανα και θα αποφασίσουν αυτό που είναι να αποφασίσουν. Στο ΣΕΗ δεν υπάρχουν καταγγελίες για τον Γεωργούλη» αρκέστηκε να πει συγκεκριμένα ο γνωστός ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης: Τρομακτικά ίδιο το σενάριο της σειράς που είχε γράψει ο Γεωργούλης 18 χρόνια πριν με την καταγγελία βιασμού που αντιμετωπίζει

Αμέσως μετά, ο Γιάννης Πουλόπουλος εξήγησε πως στην περίπτωση του Γιώργου Κιμούλη, το ΣΕΗ αντέδρασε γιατί τότε έγινε δημόσια μια καταγγελία σε μια τηλεοπτική εκπομπή ενώ στην περίπτωση του Αλέξη Γεωργούλη η καταγγελία έγινε στις Βρυξέλλες χωρίς οι άνθρωποι του ΣΕΗ να έχουν κανένα στοιχείο της δικογραφίας στα χέρια τους.

Επίσης, αποκάλυψε πως λόγω του ότι η καταγγέλλουσα εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της με τη δημοσιοποίηση των στοιχείων, το ΣΕΗ δε μπορεί να ξεκινήσει μια διαδικασία.

Η πρώτη εμφάνιση του Γεωργούλη στο ευρωκοινοβούλιο - Τι λένε οι Βέλγοι

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open, το απόγευμα της Τρίτης (25/4) προβλήθηκαν στιγμιότυπα από τη πρώτη εμφάνιση του Αλέξη Γεωργούλη στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο μετά την καταγγελία για βιασμό και πρόκληση για σωματική βλάβη.

Ο ηθοποιός και πρώην ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν μπήκε στο γραφείο του και μετά από μερικά λεπτά έφυγε.