Με μπλε στενό φόρεμα, έγινε νονά του ανιψιού της - Η Δήμητρα Ματσούκα βάφτισε το γιο της αδερφής της, Μαρίας

Βίντεο από το μυστήριο στην Γλυφάδα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με μπλε στενό φόρεμα, έγινε νονά του ανιψιού της - Η Δήμητρα Ματσούκα βάφτισε το γιο της αδερφής της, Μαρίας

Σε μια όμορφη τελετή στην Γλυφάδα, η Μαρία Ματσούκα και ο Θέμης Γιαννιτσάς βάφτισαν τον μοναχογιό τους. Καλεσμένοι ήταν ελάχιστοι άνθρωποι από το φιλικό και οικογενειακό τους περιβάλλον που ήθελαν να είναι στο πλευρό τους αυτή την όμορφη ημέρα.

Ο μικρός πήρε το όνομα Ραφαέλλος όπως άλλωστε είχαν αποκαλύψει εδώ και πολύ καιρό, ενώ η Δήμητρα Ματσούκα έγινε η νονά του.

Στα social media αναρτήθηκαν πολλά βίντεο από την βάφτιση, με τις δυο αδερφές να δείχνουν άκρως εντυπωσιακές. Η ηθοποιός επέλεξε ένα casual αλλά παράλληλα σικάτο μπλε φόρεμα, ενώ η Μαρία μια μακριά γαλάζια τουαλέτα.

Δείτε επίσης: Ξέσπασαν σε κλάματα Μαρία και Δήμητρα Ματσούκα: «Όλοι έχουμε έναν μικρόκοσμο και δεν είναι πάντα μόνο χαρούμενος»

Βίντεο από την βάφτιση του γιου της Μαρίας Ματσούκα

Η εξομολόγηση της Μαρίας Ματσούκα για τις δυσκολίες που βίωσε πριν γεννήσει

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και στην Χριστιάνα Κοχλατζή είχε μιλήσει Μαρία Ματσούκα για το μωράκι της και όσα βίωσε κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης της.

«Νομίζω ότι είναι η πιο σημαντική στιγμή όλης μου της ζωής. Ήρθε σε μια στιγμή που ήμουν έτοιμη να γίνω μαμά. Το ήθελα πολύ κι έχω όλη την ενέργεια και την ωριμότητα να αφοσιωθώ στο παιδί μου.

Το αποκάλυψα μια ημέρα, αφότου γέννησα. Το έκανα γιατί ήθελα να το κρατήσω πολύ οικογενειακά και με τους στενούς μου φίλους. Δεν παρασυρόμουν από εξόδους για φαγητό γιατί εγώ από την αρχή διαγνώστηκα με διαβήτη κύησης, οπότε έπρεπε να προσέχω και να είμαι στρατιώτης», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Ματσούκα.