«To στιγμιότυπο αυτό δεν έπαιξε στις οθόνες μας» - Η Vodos "άδειασε" το My style rocks μετά το ξέσπασμα του Κονδυλάτου για το κόσμημα του

«Η αφαίρεση του κοσμήματος μου ζητήθηκε στο πλαίσιο της...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«To στιγμιότυπο αυτό δεν έπαιξε στις οθόνες μας» - Η Vodos

Μεγάλο ντόρο έχει προκαλέσει η δυσαρέσκεια του Περικλή Κονδυλάτου για τον τρόπο που μεταχειρίστηκαν στο My style rocks το κόσμημα που φορούσε η Emilia Vodos στο λαιμό της. Οι κριτές δεν γνώριζαν πως είναι δικής του συλλογής και το τοποθέτησαν μέχρι και στο πάτωμα - δείτε τα σχόλια τους.

Ο σχεδιαστής λοιπόν, παρακολουθώντας τα όσα έχουν συμβεί, έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram σε έξαλλη κατάσταση.

«Το χθεσινό επεισόδιο αποτελεί τεράστια προσβολή της προσωπικότητας μου, και της καλλιτέχνικης μου έκφρασης, και θιγομαι βαθύτατα βλέποντας το δημιουργημα μου να εξευτέλιζεται κατά αυτόν το τρόπο. Να διευκρινίσω ότι το κόσμημα δεν παραχώρηθηκε από εμένα, αλλά μέσω μιας φίλης που ζήτησε σαν χάρη από το ατελιέ που συνεργάζομαι να δωθει στην εν λόγω διαγωνιζομενη (δεν γράφω ούτε κοπέλα, ούτε γυναίκα διότι τις σέβομαι) χωρίς την άδεια η την έγκριση μου», έγραψε μεταξύ άλλων - δείτε τα λόγια του που είναι κόλαφος!

Η απάντηση της Vodos στον Κονδυλάτο και το "άδειασμα" στο My style rocks

H Εmilia Vodos λοιπόν, θέλησε να απαντήσει σε όλα αυτά που ειπώθηκαν τις τελευταίες ημέρες με μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram.

«Αισθάνομαι την ανάγκη να τοποθετηθώ δημόσια εκφράζοντας τη δυσαρέσκεια μου για τις διαστάσεις που έχει λάβει το περιστατικό με τη δημιουργία του κ. Περικλή Κονδυλάτου που έλαβε χώρα στο προχθεσινό επεισόδιο του γνωστού ριάλιτι μόδας στο οποίο συμμετέχω, διαστάσεις οι οποίες με λυπούν βαθύτατα.

Η τηλεοπτική έκταση του ζητήματος και η δύσκολη θέση στην οποία έχω βρεθεί εξ αυτού του λόγου, καθιστούν απαραίτητη την παρέμβαση μου.

Στην πραγματικότητα η αφαίρεση του κοσμήματος απο την κριτική επιτροπή προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια μου, ωστόσο επειδή ο τηλεοπτικός χρόνος είναι συγκεκριμένος και τα γυρίσματα του παιχνιδιού πολύωρα το στιγμιότυπο αυτό δεν έπαιξε στις οθόνες μας.

Σημειωτέον ότι η αφαίρεση του κοσμήματος μου ζητήθηκε στο πλαίσιο της αξιολόγησης του look μου η οποία είναι μέρος του συγκεκριμένου παιχνιδιού ενώ δεν έχω οποιαδήποτε περιθώρια παρέμβασης στην κριτική την οποία δέχομαι.

Περαιτέρω, σημειώνω ότι αποτέλεσε προσωπική επιλογή να συνοδεύσω το look μου με ένα τόσο ιδιαίτερο κόσμημα, το οποίο μεταξύ άλλων έχει φωτογραφηθεί για το περιοδικό «The Kurator» συνδυασμένο με φορεμα του οίκου Dior.

Ο κ. Κονδυλάτος παραμένει ο αγαπημένος μου σχεδιαστής κοσμημάτων, δημιουργίες του οποίου ουκ ολίγες φορές έχω αγοράσει για προσωπική μου χρήση.

Τέλος, επιθυμία μου είναι να μη δοθεί περαιτέρω έκταση στο θέμα ενώ σε κάθε περίπτωση θα ήθελα να τονίσω ότι η εκτίμηση που τρέφω προς το πρόσωπο του σπουδαίου σχεδιαστή και καλλιτέχνη κ. Κονδυλάτου, είναι απεριόριστη.

Και για του λόγου το αληθές θέλω να γνωρίζετε όλοι ότι η συγκεκριμένη εμφάνιση κατά την γνώμη μου είναι η πιο statement εμφάνιση που έχει περάσει από το φετινό Show».

Να σημειωθεί πως αίσθηση κάνει το γεγονός πως δεν έχει αναφέρει ποτέ την ονομασία του My style rocks, ενώ ούτε το έχει κάνει ταγκα στην ανάρτηση της.