«Μόνο έτσι θα μπορεί να κόψει κ@λους» - Χαμός με την ανάρτηση της Άντζυς Σαμίου για τον Αλέξη Τσίπρα

Ο σχολιασμός στη Super Κατερίνα και η απάντηση της Άννας Μαρίας Λογοθέτη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Έναν αρκετά ενεργό λογαριασμό στα social media διατηρεί η Άντζυ Σαμίου, η οποία αρκετά συχνά εκφράζει δημόσια τις απόψεις της και τοποθετείται για θέματα της επικαιρότητας. Αυτό λοιπόν έκανε και τώρα.

Συγκεκριμένα, στις 25/4, με αφορμή τις εκλογές της 21ης Μαϊου (δείτε εδώ ποιοι επώνυμοι θα συμμετέχουν φέτος στα ψηφοδέλτια), η γνωστή τραγουδίστρια έκανε ένα tweet στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, σχετικά με τον Αλέξη Τσίπρα.

Η ανάρτηση της Άντζυς Σαμίου για τον Αλέξη Τσίπρα

«Με 50% πρέπει να βγάλουμε τον ΣΥΡΙΖΑ! Μόνο έτσι θα μπορεί να κόψει κ@λους», έγραψε χαρακτηριστικά. Φυσικά, τα σχόλα από κάτω πήραν "φωτιά", με την Άννα Μαρία Λογοθέτη, μάλιστα, να της απαντά: «Αντζη μου μια χαρά είναι τα κωλαρακια μας . Σε καθε άλλη περίπτωση μια επίσκεψη σε πλαστικό - ΟΧΙ ΣΤΟΥ ΑΛΕΚΣΗ- θα σε κάλυπτε ίσως! Τα φιλια μου».

Όλα αυτά λοιπόν σχολιάστηκαν το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή Super Κατερίνα, με την Κατερίνα Καινούργιου ωστόσο να τα αφήνει ασχολίαστα και κάνει απλώς λόγο για το... αν έχει κάνει μπότοξ ο Αλέξης Τσίπρας ή όχι!

«Ο Τσίπρας έχει κάνει κάτι; Επειδή τον είδα από κοντά, μου φάνηκε πολύ γοητευτικός παρόλο που δεν πέφτω κάτω, δεν τρελαίνομαι, ήταν όμως πολύ πιο νέος! Μήπως έκανε κάνα τσιμπηματάκι; Λοιπόν θα σας πω εγώ.. έκανε μπότοξ ψηλά στο φρύδι του, αλλά επειδή το φρύδι του πάει προς τα πάνω, τον κάκιωσε λίγο.. Τώρα όμως έχει πέσει και είναι πάρα πολύ γοητευτικός!», σχολίασε η παρουσιάστρια.

Η πολυσυζητημένη συνέντευξη του Τσίπρα στη youtuber Zoe Pre

Καλεσμένης της γνωστής Youtuber, Zoe Pre βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 26/4 ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε για τα θέματα της έμφυλης βίας, την αύξηση των ενοικίων, τις ασχολίες στον ελεύθερο χρόνο του και τους αγαπημένους του καλλιτέχνες.

https://www.youtube.com/watch?v=ZMNMYN86RUY