«Είναι πολύ όμορφη! Είμαι στην καλύτερή μου φάση και... » - Ο Αριστομένης Γιαννόπουλος επιβεβαίωσε πως είναι σε σχέση

Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την νέα του σύντροφο! Τι απάντησε για τον φημολογούμενο χωρισμό Παναγιώταρου - Σχίζα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είναι πολύ όμορφη! Είμαι στην καλύτερή μου φάση και... » - Ο Αριστομένης Γιαννόπουλος επιβεβαίωσε πως είναι σε σχέση

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε το πρωί της Πέμπτης 27/4 ο Αριστομένης Γιαννόπουλος. Ο γνωστός πλαστικός χειρούργος και πρώην σύζυγος της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου ήταν άκρως αποκαλυπτικός και μίλησε για όλους και για όλα.

Μάλιστα, δεν δίστασε να αναφερθεί στην προσωπική του ζωή και στη νέα του καλλονή σύντροφο, με την οποία εθεάθη πρόσφατα στη Μύκονο -δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες.

Η απάντηση του Αριστομένη Γιαννόπουλου για την νέα του σύντροφο

«Ναι ο Πέτρος μου την έφερε εντάξει τέλος πάντων οκέι! Μας εντόπισε εκεί στα Ματογιάννια. Είμαι σε μια φάση που εντάξει περνάω καλά και δεν με ενδιαφέρει αν φαίνεται προς τα έξω ή όχι. Αυτά. Είμαστε μεγάλη παρέα, περνάμε καλά, είμαι σε καλή φάση νομίζω είμαι στην καλύτερη μου φάση αυτή τη στιγμή, ήρεμος και επαγγελματικά κι όλα κι αν είναι κάτι θα φανεί στην πορεία. Δεν υπάρχει λόγος να κρύψω κάτι, δεν κάνω κάτι παράνομο για να το κρύψω. Μια χαρά περνάω, τέλεια είμαι.

Η Ελένη είναι πολύ όμορφη, ότι είναι θα το μάθετε στην πορεία, είναι νωρίς ακόμα για να πούμε οτιδήποτε, αλλά είμαι καλά. Δεν έχει καμία σχέση με τον ιατρικό τομέα, ασχολείται με άλλα διάφορα θα τα μάθετε όλα στην πορεία.», είπε χαρακτηριστικά ο Αριστομένης Γιαννόπουλος.

Αναφορικά με τις φήμες που θέλουν να χωρίζουν Παναγιώταρου και Σχίζας, απάντησε: «Δεν ασχολούμαι με τα προσωπικά της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, έχει τελειώσει το θέμα για εμένα! Να ναι καλά τα παιδιά, εμένα δεν με ενδιαφέρει».