Υπόθεση Γεωργούλη: «Βγήκε πριν από τις εκλογές! Είναι περίεργο και έχει γίνει πριν από τρία χρόνια» - Το σχόλιο της Βίκυς Πρωτογεράκη

«Ακόμα και δίκιο να έχει αυτός που το έκανε, το χάνει γιατί...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Υπόθεση Γεωργούλη: «Βγήκε πριν από τις εκλογές! Είναι περίεργο και έχει γίνει πριν από τρία χρόνια» - Το σχόλιο της Βίκυς Πρωτογεράκη

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και την δημοσιογράφο Μένια Κούκου μίλησε το πρωί της Πέμπτης 27/4 η Βίκυ Πρωτογεράκη. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων τόσο στην υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, αλλά και στους Πέτρο Φιλιππίδη (τον οποίο υποστηρίζει θερμά) και Γιώργο Κιμούλη.

Οι δηλώσεις της Βίκυς Πρωτογεράκη για Γεωργούλη - Φιλιππίδη - Κιμούλη

«Με προβληματίζει γιατί βγήκε τώρα η υπόθεση Γεωργούλη, δηλαδή πριν από τις εκλογές. Πιστεύω ότι όλος ο κόσμος έχει σκεφτεί αυτό που σκέφτηκα εγώ, δεν είμαι η μόνη. Οπότε, ακόμα και δίκιο να έχει αυτός που το έκανε, το χάνει γιατί σε αυτή την περίοδο είναι λίγο περίεργο και έχει γίνει πριν από τρία χρόνια.

Μήπως το ΣΕΗ τον αντιμετώπισε ως Ευρωβουλευτή κι όχι ως ηθοποιό, για αυτό και δεν τον διέγραψε; Δεν μπορείς να είσαι και τα δύο.

Αν ο Γιώργος Κιμούλης δεν είχε χάσει δουλειές και χρήματα, ο άνθρωπος ήταν απομονωμένος αυτό το διάστημα εξαιτίας όλης αυτής της κατάστασης, θεωρώ ότι δεν θα έκανε αγωγή αποζημίωσης. Νομίζω ότι την έκανε γιατί προφανώς έμεινε χωρίς δουλειά αρκετό καιρό και θα είχε οικονομικό πρόβλημα, οπότε έπρεπε από κάπου να αναζητήσει να αποζημιωθεί.

Θεωρώ ότι όντως ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε οικονομικό πρόβλημα από πριν και βεβαίως συνεχίζεται και τώρα. Από τη στιγμή που δεν μπορεί να κάνει ο άνθρωπος τη δουλειά που έκανε, σίγουρα υπάρχει πρόβλημα, βεβαίως. Μιλήσαμε δυο φορές αυτό το διάστημα και οι άνθρωποι αφού βγήκαν από αυτόν τον κυκεώνα κάπως ηρέμησαν! Κανονικά θα έπρεπε να είχε ήδη αθωωθεί», είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Η πρώτη εμφάνιση του Αλέξη Γεωργούλη στο ευρωκοινοβούλιο - Τι λένε οι Βέλγοι

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open, το απόγευμα της Τρίτης (25/4) προβλήθηκαν στιγμιότυπα από τη πρώτη εμφάνιση του Αλέξη Γεωργούλη στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο μετά την καταγγελία για βιασμό και πρόκληση για σωματική βλάβη.

Ο ηθοποιός και πρώην ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν μπήκε στο γραφείο του και μετά από μερικά λεπτά έφυγε.