«Θέλω να είναι πάντα...» - Η αποκάλυψη της Μακρυπούλια το μέλλον του Ρουκ Ζουκ στον ΑΝΤ1

''Έσπασε'' τη σιωπή της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Θέλω να είναι πάντα...» - Η αποκάλυψη της Μακρυπούλια το μέλλον του Ρουκ Ζουκ στον ΑΝΤ1

Σε νέες δηλώσεις είδαμε τη Ζέτα Μακρυπούλια, οι οποίες προβλήθηκαν την Παρασκευή 28/4 μέσα από το Happy Day με την ηθοποιό - παρουσιάστρια να μιλάει αναλυτικά για όσα μπορεί να αναφέρει σχετικά με τα επαγγελματικά της.

Την περίοδο αυτή η Μακρυπούλια κάνει θέατρο και παράλληλα τη βλέπουμε να συνεχίζει με τεράστια επιτυχία, το τηλεπαιχνίδι, που την έχει στιγματίσει με αυτό να μην είναι άλλο από το Ρουκ Ζουκ (δείτε εδώ τα νούμερα, που σημειώνει η εκπομπή).

Αναφορικά λοιπόν, με το αν θα συνεχιστεί του χρόνου το Ρουκ Ζουν η Ζέτα δε δίστασε να απαντήσει, πως από τη μεριά της υπάρχει διάθεση και πλέον μένει να γίνουν συζητήσεις με το κανάλι μέσα στις επόμενες ημέρες!

Οι δηλώσεις της Ζέτας Μακρυπούλια για το μέλλον του Ρουζ Ζουκ

«Παιδιά δεν έχω ακόμη να σας δώσω μια κάποια απάντηση σας ζητώ συγγνώμη, ξέρω σας έχω ταλαιπωρήσει με αυτό το θέμα, αλλά είχα πρεμιέρα οπότε αναγκαστικά περιμένει τώρα λίγο και αυτό. Τώρα, που κάναμε και αυτές τις δηλώσεις, θα πάρω και εγώ τον χρόνο μου πια να κάνω τα ραντεβού μου, οπότε σύντομα θα μάθετε.

Εντάξει το αγαπώ πάρα πολύ το Ρουκ Ζουκ, ήταν μία εκπομπή, που με έπλασε, την έπλασα, ζυμωθήκαμε μαζί. Δεν νομίζω ότι ποτέ θα μπορέσω να πω, ότι δεν θέλω να συνεχιστεί το Ρουκ Ζουκ, αλλά όπως έχω ξαναπεί θέλω να το προσέξουν. Δεν θέλω να το βλέπω να καταρρέει. Θέλω να είναι πάντα έτσι ζωντανό, όπως είναι και να έχει αυτό το κέφι», η Ζέτα Μακρυπούλια.

Το νέο επαγγελματικό βήμα της Μακρυπούλια

«Τελικά απ’ ότι φαίνεται, το σύμπαν όντως ακούει και όντως συνωμοτεί!Ο “κόσμος” του Νίκου Καραθάνου ήταν πάντα τόσο γοητευτικός για μένα και μόνο ευγνωμοσύνη μπορώ να νιώσω που μου έδωσε την ευκαιρία να γίνω κι εγώ μέρος του. Όπως επίσης και η συνύπαρξή μου πάνω στη σκηνή με τόσο ταλαντούχους ανθρώπους που θαυμάζω και απολαμβάνω όλες τις στιγμές που μοιραζόμαστε.

Η παράστασή μας που ετοιμάζουμε εδώ και αρκετούς μήνες, μετά από αρκετές αναβολές, παίρνει σάρκα και οστά. Στις 22 Απριλίου τα φώτα θα ανάψουν και με μεγάλη ανυπομονησία θα σας υποδεχτούμε για… «Μια Νύχτα στην Επίδαυρο»

Υ.Γ : Να μην σταματήσετε ποτέ να ονειρεύεστε. Κάπου, κάπως, κάποτε θα έρθει να σας βρει και τότε να είστε έτοιμοι να το ζήσετε με όλη σας την ψυχή», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Ζέτα Μακρυπούλια.