«Πιστεύω πως έχω...» - Η αναφορά της Ευγενίας Σαμαρά στην προσωπική της ζωή μετά τον χωρισμό από τον Γιάννη Ποιμενίδη

Τι εξομολογήθηκε για την απώλεια του πατέρα της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Μια αποκαλυπτική και εφ' όλης της ύλης συζήτηση στο περιοδικό Glow παραχώρησε η Ευγενία Σαμαρά. Η γνωστή ηθοποιός, που τα δύο τελευταία χρόνια απολαμβάνουμε στην σειρά του ALPHA, Σασμό, αναφέρθηκε τόσο στην προσωπική ζωή, όσο και στον θάνατο του πατέρα της.

Να υπενθυμίσουμε πως πριν λίγο καιρό έγινε γνωστός ο χωρισμός της με τον Γιάννη Ποιμενίδη, μετά από αρκετά χρόνια σχέσης -διαβάστε εδώ περισσότερα.

Οι δηλώσεις της Ευγενίας Σαμαρά για τον Σασμό, την απώλεια του πατέρα της & την προσωπική της ζώη

Αρχικά, μιλώντας για τον Σασμό, είπε: «Για εμένα αυτά τα δύο χρόνια ήταν πάρα πολύ όμορφα από όλες τις απόψεις. Μία υπέροχη συνεργασία από τους ανθρώπους που βρίσκονται μπροστά από τις κάμερες μέχρι κι όλους που βρίσκονται πίσω από αυτές. Έχω χαρά και ευγνωμοσύνη για τον Σασμό. Ήταν ένα πολύ όμορφο δώρο στην ζωή μου».

Σε άλλο μέρος της συζήτησης, είπε: «Το ταξίδι της αυτογνωσίας και της αυτοβελτίωσης δεν τελειώνει ποτέ. Παλεύω με τους δαίμονές μου. Τα βρίσκω, τα χάνω και ξανά από την αρχή».

Για την απώλεια του πατέρα της, εξομολογήθηκε: «Ένα βίωμα συγκλονιστικό που με άλλαξε είναι η απώλεια του πατέρα μου. Μου ταρακούνησε τον κόσμο μου και με έκανε να δω τα πράγματα διαφορετικά. Είμαι πολλά κομμάτια του. Τον βλέπω καθημερινά μέσα από εμένα, οπότε είναι πάντα μαζί μου».

«Στην προσωπική μου ζωή πιστεύω πως έχω πετύχει την ισορροπία, με τα πάνω, με τα κάτω, αλλά δουλεύοντας προς το καλύτερο για μένα, κυρίως, για την εξέλιξή μου. Όσον αφορά στο μέλλον, δεν έχω όνειρα, αλλά στόχους, γιατί τα όνειρα παραπέμπουν και σε κάτι που μπορεί να μη γίνει, ενώ εγώ αυτά που στοχεύω θα συμβούν, το πιστεύω», είπε κλείνοντας η Ευγενία Σαμαρά.