Σε έκθεση μαζί μετά το χωρισμό τους - Κοντοβά & Καλημέρης σε κοινή έξοδο χωρίς τη μικρή Έιντα

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Χριστίνα Κοντοβά και Τζώνη Καλημέρης δεν είναι πια μαζί σε κάθε περίπτωση όμως έχουν αφήσει να εννοηθεί, πως διατηρούν πολύ καλές σχέσεις και μετά το χωρισμό, καθώς εκτός από τα πολλά χρόνια σχέσης, τους ενώνει και η αγάπη τους για τη μικρή Έιντα.

Η σχεδιάστρια μόδας μεγαλώνει και μένει μαζί με τη μικρή, ωστόσο και ο Καλημέρης από τη μεριά του της έχει μεγάλη αδυναμία και μάλιστα υπάρχουν και οι στιγμές, που θα δούμε να κάνουν πράγματα οι 3 τους (δείτε εδώ την πρώτη τους κοινή εμφάνιση).

Η κοινή εμφάνιση του Τζώνη Καλημέρη και της Χριστίνα Κοντοβά

Το πόσο καλές σχέσεις διατηρούν Καλημέρης και Κοντοβά μετά το χωρισμό τους επιβεβαιώθηκε και επίσημα την Πέμπτη 27/4 μέσα από την κοινή εμφάνιση τους στη Gallery Genesis, που ήταν τα εγκαίνια της έκθεσης της Αννίτας Καλημέρη "Unapologetic".

Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr ήταν στο σημείο και απαθανάτισε το πρώην ζευγάρι, το οποίο μάλιστα φωτογραφήθηκε ξεχωριστά, αλλά και μαζί!

Κοντοβά - Καλημέρης

Οι πρώτες δηλώσεις της Κοντοβά για τον χωρισμό με τον Καλημέρη

Ήταν Δεκέμβρης του 2022 όταν έγινε γνωστό πως η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης αποφάσισαν να χωρίσουν τραβώντας διαφορετικούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή. Πέρασαν 5,5 χρόνια σχέσης, ενώ όσο ήταν μαζί η επιχειρηματίας υιοθέτησε και την μικρή Ada.

Πολλές φορές η Κοντοβά έχει μιλήσει για τις δυσκολίες, που βίωσε μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και να πάρει στο σπίτι την κορούλα της. Χρειάστηκε να μείνει πολλούς μήνες στην Ουγκάντα και να περάσει χρόνο με την μικρή, με σκοπό να περάσει το διάστημα που χρειάζεται για να μπορέσει να την φέρει στην Ελλάδα.

Οι τηλεοπτικές κάμερες λοιπόν, συνάντησαν στις 14/3 τη Χριστίνα Κοντοβά σε κοσμική εκδήλωση, με τους δημοσιογράφους να την ρωτάνε για την προσωπική της ζωή και το πόσο έχει αλλάξει αυτή με τον ερχομό της κόρης της.

«Η Αda τρελαίνεται να δοκιμάζει τα καλλυντικά μου, με ρωτάει αν θα της τα δώσω μόλις μεγαλώσει… Προσπαθώ να έχω ένα μέτρο μαζί της… Προσπαθώ και δουλεύω για να είμαι όσο καλύτερη μπορώ», είπε για την μικρή της.

Όταν όμως της έγινε η ερώτηση για το χωρισμό της με τον Τζώνη Καλημέρη, απάντησε: «Η προσωπική μου ζωή είναι προσωπική. Δε ξέρω. Είμαι καλά αυτό».