Ελένη: Εκτός εκπομπής Ουγγαρέζος και Κουτσογιαννόπουλος - Το σχόλιο όλο νόημα της Μενεγάκη στον Θανάση Πάτρα

Πήρε εκείνος την θέση τους για σήμερα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ελένη: Εκτός εκπομπής Ουγγαρέζος και Κουτσογιαννόπουλος - Το σχόλιο όλο νόημα της Μενεγάκη στον Θανάση Πάτρα

Εκτός εκπομπής "Ελένης" βρίσκεται σήμερα 28/4 ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, με τον Θανάση Πάτρα να βρίσκεται στην θέση του στο πάνελ της μεσημεριανής εκπομπής του Mega. Η Ελένη Μενεγάκη με πολύ μεγάλη χαρά λοιπόν καλωσόρισε για ακόμα μία φορά τον συνεργάτη της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

Διαβάστε επίσης: Άσχημα νέα για την Ελένη Μενεγάκη λίγο πριν φύγει για Άχλα λόγω Πρωτομαγιάς

Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη στον Θανάση Πάτρα

«Είσαι ο πρώτος που σκέφτομαι, και λέω κάθε φορά ‘Θέλω τον Πάτρα λίγο’ . Όλοι οι γείτονές μας είναι καλοί, αλλά με σένα νιώθω λες κι έχουμε δουλέψει στο παρελθόν μαζί. Γι’ αυτό μπερδεύτηκαν και κάποιοι και άρχισαν να σε ρωτούν διάφορα. Έχω τέτοια άνεση μαζί σου, σαν να έχουμε δουλέψει χρόνια.

Γνωρίζομαι με όλη την ελληνική τηλεόραση, αλλά ξέρεις αυτή η οικειότητα αποκτήθηκε στο Mega το καλό. Στον Alpha δεν την είχαμε αυτή την οικειότητα. Στον ΑΝΤ1 δεν θυμάμαι, είναι πολλά τα χρόνια. Έτσι βγαίνουν οι φήμες μετά κι εγώ δεν θέλω να φέρνω κανέναν σε δύσκολη θέση», του είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

Εκτός εκπομπής όμως ήταν και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος.

«Να πούμε πως ο Θοδωρής μας δεν είναι εδώ. Ούτε ο Δημήτρης. Δεν είναι μαζί αυτοί οι δύο. Ο ένας είναι στους Παξούς, ο άλλος στον γιατρό. Τους περιμένω και τους δύο τη Δευτέρα».

Πριν μερικές μέρες, ο Θανάσης Πάτρας διέψευσε τις φήμες που τον θέλουν να συνεργάζεται μαζί της

Το πρωί της Δευτέρας (24/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Breakfast@star» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε ο Θανάσης Πάτρας. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του Mega, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Star, για όλους και για όλα.

Συγκεκριμένα, ο Θανάσης Πάτρας, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο συνεργασίας με την Ελένη Μενεγάκη, την τηλεοπτική επιστροφή της Σοφίας Αλιμπέρτη, αλλά και το τηλεοπτικό του μέλλον.

«Κοιτάμε την δουλειά μας, προστατεύουμε την εκπομπή μας και θέλουμε να πάμε παρά πέρα και να συνεχίσουμε. Γράφτηκε ότι θα συνεργαστώ με την Ελένη Μενεγάκη, αλλά αυτό δεν έχει καμία βάση, αλήθεια και πραγματικότητα», ανέφερε ο Θανάσης Πάτρας.

«Δεν είναι ότι κάτι δεν μου άρεσε. Χάρηκα που την είδα. Ήταν λαμπερή, ορεξάτη, κεφάτη κι ήταν πραγματικά σαν να μην πέρασε μια ημέρα. Στην κουβέντα επάνω συζητήσαμε το περιεχόμενο της εκπομπής κι αυτό που είπα ουσιαστικά είναι ότι επειδή την θεωρώ δυνατή επικοινωνιακά, περίμενα να την δω σε κάτι, το οποίο θα είναι πιο πάνω στον χαρακτήρα της και την προσωπικότητά της.

Ήταν εξαιρετική. Της εύχομαι να πάει καλά και να μακροημερεύσει. Ποτέ δεν ξέρεις (σ.σ. μπορεί να συνεργαζόμασταν). Έχω πολύ καλές αναμνήσεις κι είχα πολύ καλή συνεργασία. You never know», είπε ο δημοσιογράφος για την Σοφία Αλιμπέρτη.