«Με αρσενικούς έχω πάει, με άνδρες δεν έχω πάει» - Σάλος στο Πρωινό του ΑΝΤ1 με τις δηλώσεις του Γαβαλά

«Είναι ό,τι με ανάβει...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Με αρσενικούς έχω πάει, με άνδρες δεν έχω πάει» - Σάλος στο Πρωινό του ΑΝΤ1 με τις δηλώσεις του Γαβαλά

Ο Λάκης Γαβαλάς παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή ''Konilo Talks'', που προβάλλεται στο youtube με απόσπασμα αυτής να προβάλλεται την Παρασκευή 28/4 στην εκπομπή Πρωινό με το Γιώργο Λιάγκα και το πάνελ του να σχολιάζουν κομμάτια της αυτής.

Όπως πάντα έτσι και αυτή τη φορά, ο σχεδιαστής μόδας ήταν χείμαρρος και μάλιστα πολλές από τις δηλώσεις του αφορούσαν στον προσανατολισμό του και στις σεξουαλικές προτιμήσεις του, οι οποίες δε μπορούν να μπουν σε ένα και μόνο καλούπι (δείτε τον εδώ ντυμένο ως γυναίκα).

Τόσο το πάνελ της εκπομπής όσο και ο παρουσιαστής δεν κατάλαβαν ακριβώς όσα ήθελε να δηλώσει ο Γαβαλάς με το Γιώργο Λιάγκα συγκεκριμένα να ζητάει από το κοντρόλ να τον καλέσουν για να αποσαφηνίσει κομμάτια της συνέντευξής του.

Η αποκάλυψη του Λάκη Γαβαλά για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις

«Έχω ερωτευτεί άνδρες με την έννοια την πλατωνική και έχω υπηρετήσει γυναίκες, σαν σέρβις, οντότητα, περισσότερο από ότι οι άνδρες τους. Άρα είμαι no gender. Με αρσενικούς έχω πάει, με άνδρες δεν έχω πάει. Είναι ό,τι με ανάβει, αλλά δεν ανάβει μόνο από τη μέση και κάτω εμένα κάτι και μου είναι αρκετό. Ό,τι με ανάβει από τη μέση και πάνω, είναι πιο σημαντικό για εμένα», είπε ο Λάκης Γαβαλάς.

«Έχω πει στον σύντροφο μου ότι θα γίνω...»

Το πρωί της Τρίτης (28/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Mega Καλημέρα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε ο Λάκης Γαβαλάς. Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή.

«Είναι το ίδιο γυναικά και άντρας σήμερα. Σε έναν άνθρωπο κοιτάζω το βλέμμα και το περιεχόμενο της συζήτησης που θα αναπτύξω μαζί του. Δέχομαι τα πιο κολακευτικά σχόλια για τους μηρούς μου.

Ο σύντροφός μου δεν αντέχει που τρώω πιο αργά από εκείνον. Η πιο μεγάλη κατινιά που έχω κάνει είναι να πω στον σύντροφο μου ότι θα γίνω στρέιτ», είχε πει ο Λάκης Γαβαλάς.