«Είμαι καλομαθημένος! Δε θα πλύνει ο άντρας τα πιάτα» - Οι αποκαλύψεις του Πετρέλη για την οικογένειά του

«Έχω πάντα  τις γυναίκες μου να με....»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Είμαι καλομαθημένος! Δε θα πλύνει ο άντρας τα πιάτα» - Οι αποκαλύψεις του Πετρέλη για την οικογένειά του

Ο Θάνος Πετρέλης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day με τις δηλώσεις του να προβάλλονται την Παρασκευή 28/4 με τον ίδιο να κάνει αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή και την καριέρα του στη μουσική.

Ο τραγουδιστής έχει γνωρίσει τις χρυσές εποχές στις ελληνικές πίστες και μάλιστα έχει κυκλοφορήσει κομμάτια, που είχαν γίνει ομολογουμένως τεράστιες επιτυχίες, πολλές από τις οποίες ακούγονται ακόμα και σήμερα (δείτε εδώ τη γαλανομάτα κόρη της).

Οι δηλώσεις του Θάνου Πετρέλη για τον τρόπο που το μεγάλωσε η μητέρα του

Ο Πετρέλης εκτός από τα μουσικά μίλησε και τα για την οικογένειά του και τον τρόπο, που έχει μεγαλώσει...μιας και δε δίστασε να δηλώσει, πως δεν κάνει δουλειές στο σπίτι του, αφού έτσι τον είχε μάθει μητέρα του και στη συνέχεια η σύζυγός του!

«Όχι δε βοηθάω στις δουλειές του σπιτιού, είμαι καλομαθημένος από τη μάνα μου, είμαι μοναχογιός και όπως καταλαβαίνεις πάντα είχα τα πάντα στο χέρι...μεγάλωσα σε ένα σπίτι πατριαρχίας και υπήρχε καλώς ή κακώς η λογική ξέρεις...δε θα πλύνει ο άντρας τα πιάτα! Δεν είπα ότι είναι κακό και προς θεού απλά δεν το έχω κάνει και δεν έχει χρειαστεί να το κάνω, ούτε όσο είχα τη μητέρα μου, ούτε και τώρα, που είμαι παντρεμένος και έχω τη δική μου οικογένεια...

Είμαι καλομαθημένος και έχω πάντα τις γυναίκες μου να με προσέχουν και εγώ κάνω το παν για να τους προσφέρω ό,τι θέλουν όσο μπορώ», είπε μεταξύ άλλων ο Θάνος Πετρέλης.