Πένθος για τους τηλεθεατές - Έφυγε από την ζωή ο...

Η σπαρακτική ανάρτηση συμπρωταγωνίστριας του!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Πένθος για τους τηλεθεατές - Έφυγε από την ζωή ο...

Στο πένθος έχει βυθιστεί η χώρα του Μεξικό, καθώς έφυγε από την ζωή ένας πολύ ταλαντούχος ηθοποιός και πρωταγωνιστής, πολύ επιτυχημένης σειράς. Πάνω από 25 χρόνια έχουν περάσει μετά το τέλος της σειράς και μια από τις πρωταγωνίστριες έπρεπε να διαχειριστεί τον θάνατο του, διότι η φιλία τους είχε κρατήσεισ τον χρόνο και τον λάτρευε.

Πρόκειται για την μεξικανική σειρά του 1997, «Εσμεράλντα». Ο ηθοποιός Ignacio Lopez Tarso, λοιπόν, πέθανε τπριν από μερικές εβδομάδες σε ηλικία 98 ετών και η Leticia Calderon θέλησε να υον αποχαιρετήσει με μια σειρά φωτογραφιών στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Διαβάστε επίσης: Πέθανε η "Kim Kardashian" μετά από πλαστική

Η ανάρτηση για τον θάνατο του Ignacio Lopez Tarso

Λίγα λόγια για τον Ignacio Lopez Tarso

Ο Λόπες Τάρσο γεννήθηκε στη Πόλη του Μεξικού το 1925. Είναι γιος του Αλφόνσο Λόπες Μπερμούντες και της Ιγνάσια Λόπες Ερρέρα. Έχει δύο αδέλφια, τον Αλφόνσο και την Μάρτα. Ο Λόπες Τάρσο έχει ισπανική καταγωγή.

Ήταν παντρεμένος με την Κλάρα Αράντα και μαζί έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά, την Κλάρα, την Σουσάνα, την Γκαμπριέλα και τον Χουάν Ιγνάσιο. Σε ηλικία 8-9 ετών περίπου άρχισε να ενδιαφέρεται για την ηθοποιία. Το 1954 έκανε το ντεμπούτο του στον κινηματογράφο, στην ταινία La desconocida.

Κατά την χρυσή εποχή μεξικάνικου κινηματογράφου, έχει συνεργαστεί με πολλά ονόματα της εποχής, όπως, την Ντολόρες ντελ Ρίο, την Μαρία Φέλιξ, την Μάργα Λόπες, τον Κάρλος Λόπες Μοκτεσούμα, την Κάτι Χουράδο και τον Πέδρο Αρμεντάρις.

Έχει συμμετάσχει σε περίπου 50 ταινίες, θεατρικές παραστάσεις και τηλενουβέλες.