Χρίστος Αντωνιάδης: «Με την πρώτη προσπάθεια...» - Η αποκάλυψη του τραγουδιστή για την εξωσωματική

«Τη σύζυγό μου τη γνώρισα στα μπουζούκια, ήρθε στο καμαρίνι να πάρει αυτόγραφο για τη μαμά της»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Το μεσημέρι της Παρασκευής (28/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Ελένη» προβλήθηκαν οι δηλώσεις, που έκανε ο Χρίστος Αντωνιάδης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή του Mega, τόσο για την προσωπική του ζωή, όσο και για την επαγγελματική του επιτυχία.

Συγκεκριμένα, ο Χρίστος Αντωνιάδης αναφέρθηκε στην επαγγελματική επιτυχία που συνάντησε την δεκαεταία των 90's, την αποχή του από τον χώρο της μουσικής, την αγαπημένη του σύζυγο, αλλά και τα δύο δίδυμα παιδάκια τους, που ήρθαν στην ζωή τους, πριν από λίγους μήνες.

Οι δηλώσεις του Χρίστου Αντωνιάδη για την οικογένεια του

«Τα δίδυμα αγόρια μου ήρθαν με τη μέθοδο της εξωσωματικής. Με τη δεύτερη φορά της εξωσωματικής είχαμε αποτέλεσμα. Με την πρώτη προσπάθεια δεν πιάσαμε γιατί μας είπαν ότι είχαμε ανεξήγητη υπογονιμότητα. Με δυο μωράκια στην ίδια ηλικία χρειάζεσαι βοήθεια», ανέφερε ο Χρίστος Αντωνιάδης.

«Πάντα έλεγα ότι εγώ θα παντρευτώ και θα κάνω οικογένεια μετά τα 40. Την περίοδο της μεγάλης επιτυχίας πίστευαν ότι εγώ ήμουν από κλαράκι σε κλαράκι. Έζησα τη νυχτερινή ζωή έντονα στα 90s. Διακαώς επιδίωκα να έχω μια μόνιμη σοβαρή σχέση.

Ο Χρίστος Αντωνιάδης είπε στη συνέχεια: «Τη σύζυγό μου τη γνώρισα στα μπουζούκια, ήρθε στο καμαρίνι να πάρει αυτόγραφο για τη μαμά της. Έχουμε 18 χρόνια διαφορά με τη σύζυγό μου. Όταν παντρεύτηκα, είπα στη γυναίκα μου ότι αποχαιρετώ τα νιάτα μου», συμπλήρωσε.

«Απείχα μια δεκαετία γενικώς γιατί τους βαρέθηκα και με βαρέθηκαν και δεν γινόταν η δουλειά όπως ήθελα. Το 2018 δεν άντεχα άλλο και αποφάσισα να ασχοληθώ ξανά. Δεν είναι καθόλου εύκολο να ξαναμπείς στα πράγματα. Είχα το μυαλό την εποχή που ήταν καλά τα χρήματα να τα κρατήσω και να τα επενδύσω», τόνισε ο τραγουδιστής.