«Ξέρω ότι έγινε χαμός με...» - Η απάντηση της Χριστίνας Μπόμπα για τα αρνητικά σχόλια

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Ξέρω ότι έγινε χαμός με...» - Η απάντηση της Χριστίνας Μπόμπα για τα αρνητικά σχόλια

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι από τις πιο επιτυχημένες γυναίκες επιχειρηματίες. Συνδυάζει δουλειά και οικογένεια, χωρίς να παραμελεί τίποτα από τα δύο. Η αλήθεια είναι ότι η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα social media, καθώς αναρτεί διάφορες φωτογραφίες ή βίντεο από την καθημερινότητα της, είτε με τα παιδιά, είτε από την δουλειά.

Πολλές είναι οι φορές, που η Χριστίνα Μπόμπα έχει δεχτεί αρνητικά σχόλια, για το οτιδήποτε, από τον τρόπο που διαχειρίζεται κάποια πράγματα, μέχρι και το ντύσιμο της (δείτε εδώ). Άλλη μια παρόμοια φορά ήταν και στο τελευταίο της post, στο instagram, που ανέβασε μια φωτογραφία από τον χώρο γυμναστικής της, κάτι που ορισμένους του εξόργισε.

Τα σχόλια και η απάντηση της Χριστίνας Μπόμπα για το τελευταίο της post

«Κορίτσια τύπου Μπόμπα ζουν σε μια άλλη πραγματικότητα και σε άλλο level,δεν έχουν καν την ενσυναίσθηση πως ζουν γενικά οι μέσες Ελληνίδες έχοντας παιδιά κ τρέχουν όλη μέρα..γτ πολύ απλά ζουν σε τελείως διαφορετικό κόσμο ..με νταντάδες, καθαρίστριες στο σπίτι τους» έγραψε μία ακόλουθός της. «Έλεος κουκλίτσα μου! Ψωνάρα! Κενή!», ήταν ένα από τα σχόλια που δέχτηκε.

Μετά από όλα αυτά, η Χριστίνα Μόμπα ανάρτησε ένα insta-story, που εξηγούσε την κατάσταση, χωρίς να προσβάλλει κανέναν.

«Λοιπόν εγώ κάνω γυμναστική στο γραφείο, ξέρω ότι έγινε χαμός με το τελευταίο μου post που έκανα γυμναστική. Δεν ξέρω γιατί όλα πρέπει να είναι μεμπτά. Οκ, εγώ στο σπίτι έχω τα δυο μωρά, γυμναστήριο δεν προλαβαίνω να πάω, έτυχε να έχω έναν δικό μου χώρο εδώ στο γραφείο και κάνω γυμναστική ανάμεσα στα meetings και τις δουλειές που έχω. Οκ!

Το point που θέλω να πω είναι: κορίτσια όποτε μπορείτε σε όποιον χώρο έχετε, αν προλαβαίνετε στο γυμναστήριο μακάρι, αν μπορείτε στο σπίτι σας ή οπουδήποτε έχετε λίγο χώρο για εσάς, στο γραφείο σας, αν σας αφήνουν, όπου ο καθένας μπορεί, μπορείτε να χώσετε έστω και 5-10’ ή μισή ώρα ή μία ώρα για όσο θέλετε για λίγη κίνηση. Το κάνω το τελευταίο διάστημα και έχει αλλάξει η ζωή μου. Είμαι πιο χαρούμενη», είπε η επιχειρηματίας.