«Θυμάμαι το ισχυρό σόκ που...» - "Λύγισε" η Αγγελική Νικολούλη στον αέρα του Mega

«Η εκπομπή αυτή τη νύχτα κυριολεκτικά ανατρέπεται»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Θυμάμαι το ισχυρό σόκ που...» -

Από το απόγευμα της Παρασκευής (28/4) μετά την επίσημη ανακοίνωση του Υπουργού προστασίας του Πολίτη, κ. Θεοδωρικάκο (δείτε την εδώ) για την σύλληψη των δύο ύποπτων δραστών, για την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ έχει γίνει χαμός και η Αγγελική Νικολούλη θέλησε να κάνει στην άκρη όλες τις υποθέσεις, της αποψινής εκπομπής «Φως στο Τούνελ» και να ασχοληθούν με την υπόθεση του αδικοχαμένου δημοσιογράφου.

Βέβαια, η παρουσιάστρια του Mega, μιλώντας με την χήρα του Γιώργου Καραϊβάζ, Στάθα δεν άντεξε και ξεκίνησε να κλαίει παρά την προσπάθεια της να το αποτρέψει.

Η στιγμή που λύγισε στον αέρα του Mega η Αγγελική Νικολούλη

«Η εκπομπή αυτή τη νύχτα κυριολεκτικά ανατρέπεται, για να ακολουθήσουμε τις εξελίξεις που υπάρχουν στην πολύκροτη υπόθεση δολοφονίας του καλού μας συναδέλφου, του Γιώργου Καραϊβάζ. Θυμάμαι Παρασκευή δεχθήκαμε εκείνο το ισχυρό σοκ από την είδηση της δολοφονίας του και Παρασκευή σήμερα γινόμαστε αγγελιοφόροι καλών μηνυμάτων, αφού η υπόθεση αυτή εξιχνιάζεται. Συνέλαβαν δύο άτομα, που φαίνεται πως ανήκουν στον χώρο των εκτελεστών. Μας ενδιαφέρει η έκβαση να είναι θετική», είπε η Αγγελική Νικολούλη.

«Είχαμε συνεργαστεί αρχικά στο Τούνελ και μετά ήταν συνεργάτης της Ζήνας στο STAR. Πολεμούσε το έγκλημα και δεν άφηνε τίποτα στο σκοτάδι. Όταν ένας δημοσιογράφος μάχεται και κυνηγά το έγκλημα, εκεί υπάρχει και η αδικία και θέλεις τη δικαίωση. Σε λίγο, έτσι όπως πάμε, θα λέμε: έλα εδώ εσύ, πόσα θέλεις, πάρε αυτό το πακέτο και πήγαινε σκότωσε τον τάδε. Και μετά να μην πλησιάζει κανείς τους εγκεφάλους.

Η ιστορία είναι να αποκαλυφθεί και ποιος έδωσε την εντολή για αυτή την εκτέλεση. Εκτελέστηκε ένας δημοσιογράφος και αύριο μπορεί να είναι κάποιος άλλος. Να κλείνουν στόματα και να μην μπορούν να γίνουν βαθιές έρευνες», τόνισε.

«Συγκινήθηκα πολύ που ζωντάνεψες εκείνη την εποχή που είπες ότι… ότι ήμασταν τα νέα παιδιά που κυνηγούσαμε το όνειρο, δεν βλέπαμε τον κίνδυνο, δεν τον καταλαβαίναμε, ούτε ποτέ τον καταλάβαμε και δεν τον καταλαβαίνουμε ακόμη… και πόσο νερό χύθηκε που ερχόσουν κι εσύ εδώ εκείνες τις νύχτες. Έτσι έφερα στη μνήμη μου εκείνη τη θύμηση και… με συγχωρείτε», ανέφερε.