«Είσαι μια βαρετή θείτσα» - Άφωνοι όλοι στο πλατό του "Καλύτερα δεν γίνεται" με την αποκάλυψη τη Ναταλίας Γερμανού

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Είσαι μια βαρετή θείτσα» - Άφωνοι όλοι στο πλατό του

Το μεσημέρι της Κυριακής (30/4) στην ψυχαγωγική εκπομπη «Καλύτερα δεν γίνεται» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Θεοφάνους. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης μίλησε τόσο για τον προσωπική του ζωή, όσο και για την επαγγελματική του πορεία στον χώρο της μουσικής.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στον σουξέ που έκανε το "Φεγγάρι μου", από την αρχή της παρουσίασης του, μέχρι και τώρα που χρησιμοποιήθηκε για την διαφήμιση του Jumbo, κάτι που προκάλεσε διάφορες αντιδράσεις. Με αφορμή, λοιπόν, αυτή την δήλωση η Ναταλία Γερμανού, αποκάλυψε ένα προσωπικό περιστατικό με συνεργάτη της.

Η αποκάλυψη της Ναταλίας Γερμανού για περιστατικό

«Έχει δίκιο. Στους δημιουργούς ανήκουν τα τραγούδια. Με συμφέρει αυτό που λέω. Κατά καιρούς μας έχουν ζητήσει για διαφημίσεις σε εμένα και σε συνθέτες να δώσουμε τραγούδια για διαφημιστικά σποτάκια κι έχουμε πει κι όχι. Αναλόγως που, τι και πως. Αν μου ζητήσουν το "Μπαμ και κάτω", που είναι ένα υπέροχο σουξέ, χαριτωμένο και σου φτιάχνει την διάθεση, θα πεις πάρτε το. Αλλά αν μου πεις δώσε το "Απόλυτο κενό" και να το κάνουμε "μες στην ψυχή μου το απόλυτο σκαμπό" γιατί το θέλει μια εταιρία επίπλων, θα πω καλύτερα όχι.», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

«Ξέρεις πόσοι άνθρωποι βρήκαν χαριτωμένη την διαφήμιση με τον Τάσο Μπουγά; Μου είπαν ότι είσαι μια θείτσα βαρετή κι ότι είναι πολύ ωραία η διαφήμιση. Μου είπανε σας πονάει που έκανε τόσο μεγάλη επιτυχία. Λέω εμένα; Έχω παιδιά να τους πάρω παιχνίδια;», ανέφερε η παρουσάστρια του Alpha.

Να υπενθυμίσουμε ότι στην εκπομπή του ALPHA, Καλύτερα Δε Γίνεται, την Κυριακή 30/4 άρχισαν να συζητούν για τα βραβεία MAD τα οποία πλησιάζουν σε λίγο καιρό και η Ναταλία Γερμανού βρήκε την ευκαιρία να εξιστορήσει μία δική της εμπειρία, η οποία πλέον της φαίνεται ξεκαρδιστική.

Την ώρα που μιλούσε, όμως, ακούστηκε ένας πολύ δυνατός θόρυβος ακούστηκε στο πλατό, σαν πυροβολισμός, και η παρουσιάστρια, ταρακουνήθηκε ολόκληρη από τον φόβο της, ωστόσο στη συνέχεια αφού κατάλαβε πως δεν ήταν κάτι σοβαρό, έκανε πλάκα με την ατάκα της να κάνει τους πάντες να ξεκαρδίζονται.

«Βρήκα την φωτογραφία και καλύτερα να μην την έβρισκα. Μακάρι να φορούσα τζιν. Φορούσα ένα μαύρο σορτσάκι. Μην κάνετε κανένα αστείο πάνω και ψάξετε και βρείτε την φωτογραφία. Κι από μέσα ο Σεγρεδάκης μου είχε βάλει δικτυωτό καλσόν, το αραιό το δίχτυ κι από επάνω...», έλεγε τη στιγμή που ακούστηκε το "μπαμ" με την ίδια να προσθέτει γελώντας: «Μην με πυροβολείτε κι αφήστε με να σας πω τι φορούσα και από πάνω».

Διαβάστε επίσης: «Ήμουν το λεγόμενο βύσμα, γιατί...» - Η Ναταλία Γερμανού αποκαλύπτει για πρώτη φορά