Θύελλα αντιδράσεων με το post της Ελένης Μενεγάκη - Η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Χαμός έχει γίνει από το μεσημέρι της Παρασκευής (28/4) με την Ελένη Μενεγάκη, καθώς η παρουσιάστρια είχε αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μια φωτογραφία μέσα από το πλατό του Mega, δίνοντας ευχές στους διαδικτυακούς της φίλους.

Βέβαια, η Ελένη Μενεγάκη έκανε ένα σχόλιο στην περιγραφή της φωτογραφίας, με την οποία αντέδρασαν πάρα πολλοί από αυτούς, χωρίς να κατανοήσουν τον λόγο πυο το έγραψε. Το συγκεκριμένο σχόλιο ήταν «White Rower» με την ίδια να φαίνεται στην φωτογραφία, να φορά total white ντύσιμο, κάτι που δεν συνηθίζει να κάνει.

Μετά, λοιπόν, από τα όσα της έγραψαν κάτω, από την ανάρτηση, η ίδια ένιωσε άσχημα και την διέγραψε από το προφίλ της.

Διαβάστε επίσης: «Δημόσια βγαίνεις και λες “μπράβο μου”;» - "Κόλαφος" η Ελένη Μενεγάκη για τον Γιώργο Καράβα

Το επίμαχο post της Ελένης Μενεγάκη που κατηγορήθηκε

Η ανάρτηση της Μενεγάκη

Τα σχόλια στην ανάρτηση της Μενεγάκη

«Πότε έγιναν όλα αυτά; Τι συνέβη;»

Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στο πλατό του MEGA και στην εκπομπή της, Ελένη, όπως και όλη η ομάδα της (δείτε εδώ τα πρώτα της λόγια) και κατευθείαν ξεκίνησε να συζητά τα διάφορα θέματα της επικαιρότητας, καθώς όσο καιρό εκείνη απουσίαζε, προέκυψαν σοβαρά ζητήματα, με ένα από αυτά να είναι και η υπόθεση παρενόχλησης και bullying που εκκρεμεί εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη.

Η παρουσιάστρια, λοιπόν, εξήγησε πως επειδή έλειπε στο εξωτερικό δεν είχε καταλάβει τι είχε γίνει, όμως με το που γύρισε και άνοιξε την τηλεόρασή της, άρχισε να απορεί για το πότε συνέβησαν όλα αυτά, τι κρύβεται από πίσω και ποια είναι η αλήθεια.

«Επειδή λείπουμε πολύ καιρό κι έχουν υπάρξει διάφορα θέματα… Δηλαδή είδα, όπως είδαμε όλοι τις τελευταίες ημέρες, ότι παίζει ένα θέμα που μας έχει αφήσει όλους με το στόμα ανοιχτό και περιμένουμε να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει, τι θα γίνει… Μιλάω για τον Αλέξη Γεωργούλη που το τελευταίο τριήμερο από ό,τι όλοι παρακολουθούμε, έχουν βγει πράγματα που βέβαια ακόμα ψάχνουν, και σε λίγο θα μας τα πει η δημοσιογράφος του Mega, Ιουλία Βελισσαράτου, γιατί δεν είμαι η κατάλληλη για να μιλήσω, γιατί κι εγώ, για να είμαι ειλικρινής, έλειπα στο εξωτερικό, χθες με το που γύρισα, άρχισα να τα παρακολουθώ. Λέω "Πότε έγιναν όλα αυτά; Τι συνέβη;". Θα μας μιλήσει, λοιπόν, θα τα ακούσουμε όλα σε λίγο», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

Διαβάστε επίσης: Άδωνις Γεωργιάδης: «Αυτή έγραψε πρώτη το όνομα και είναι...» - Αποκάλυψε την γυναίκα που πρόδωσε την ταυτότητα του θύματος του Γεωργούλη