Στο ένα πλευρό η Μπόμπα, στο άλλο η πεθερά της και αγκαλιά οι δίδυμες - Φωτογραφίες από το εντυπωσιακό πάρτι γενεθλίων του Τανιμανίδη

Το γιόρτασε από το πρωί μέχρι το βράδυ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Χριστίνα Μπόμπα
Instagram / Χριστίνα Μπόμπα

Την Κυριακή 30 Απριλίου ο Σάκης Τανιμανίδης είχε τα γενέθλιά του και έτσι η ημέρα αυτή έγινε αυτόματα μέρα γιορτής για όλη την οικογένεια. Το "πάρτι" μάλιστα ξεκίνησε από νωρίς, καθώς την ώρα που βρισκόταν στο σαλόνι του σπιτιού του, η Χριστίνα Μπόμπα και οι κόρες τους εμφανίστηκαν μπροστά του με μία μεγάλη τούρτα και του τραγούδησαν για τα χρόνια πολλά, με τον ίδιο να συγκινείται και να μην μπορεί να το κρύψει.

Απαθανάτισαν την στιγμή, επίσης, και έτσι μοιράστηκε αυτό το τρυφερό στιγμιότυπο με τους ακόλουθούς του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, συνοδεύοντας το βίντεο με ένα κείμενο που έκανε τους πάντες να "λιώσουν", αφού ο παρουσιαστής μίλησε για τις τρεις γυναίκες της ζωής του με τα πιο τρυφερά λόγια.

Διαβάστε επίσης: Μετά τη Σίφνο στις Κάννες - Πιασμένοι χέρι χέρι και full in love Τανιμανίδης & Μπόμπα στο νέο τους ταξίδι

Τα εντυπωσιακά γενέθλια του Σάκη Τανιμανίδη

«Το καλύτερο “πάρτι” γενεθλίων του κόσμου! Αυτά τα 3 κορίτσια κάνουν τον κάθε χρόνο που περνάει καλύτερο από τον προηγούμενο», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Το "πάρτι", όμως, δεν τελείωσε εκεί. Το βράδυ της ίδιας ημέρας, μάζεψε όλους τους φίλους και την οικογένειά του σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας και έτσι μπόρεσαν να γιορτάσουν όλοι μαζί. Μάλιστα, ο Σάκης Τανιμανίδης πόζαρε στη μέση έχοντας αγκαλιά τις δίδυμες και από το ένα πλευρό την σύζυγό του και από το άλλο την μητέρα του.

Σάκης Τανιμανίδης γενέθλια
Instagram / Σάκης Τανιμανίδης

Η Χριστίνα Μπόμπα με την σειρά της έκανε και εκείνη μία τρυφερή ανάρτηση για να ευχηθεί στον καλό της και έγραψε στο δικό της προφίλ: «Η πιο μεγάλη χαρά της ζωής είναι να βλέπεις όσους αγαπάς χαρούμενους! Σ’αγαπώ για όλα σου, είμαι πολύ τυχερή που σε έχω! Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα μπαμπά μας», με τα μηνύματα και τα σχόλια της να γεμίζουν με ευχές.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα κεράκια στην τούρτα δεν μαρτυρούσαν την ηλικία του, ωστόσο ο παρουσιαστής έκλεισε τα 42!

Διαβάστε επίσης: Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Διήμερο με τα παιδιά τους στο Σινεβρό - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Σάκης Τανιμανίδης κόρες γενέθλια
Instagram / Χριστίνα Μπόμπα