Στάθα Καραϊβάζ: «Είδα τον Γιώργο αιμόφυρτο και το παιδί μας να πιάνει το κεφαλάκι του και...» - Δάκρυσε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος

"Λύγισε" με την εξομολόγηση της συζύγου του Γιώργου Καραϊβάζ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Στάθα Καραϊβάζ: «Είδα τον Γιώργο αιμόφυρτο και το παιδί μας να πιάνει το κεφαλάκι του και...» - Δάκρυσε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος

Εδώ και λίγες ημέρες έχουν βγει στη δημοσιότητα στοιχεία για την υπόθεση της δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, τα οποία έχουν δώσει στην οικογένειά του την ελπίδα πως οι δράστες, όπως και ο εντολέας θα βρεθούν σύντομα πίσω από τα σίδερα της φυλακής (δείτε εδώ τις συνομιλίες των συλληφθέντων).

Η σύζυγός του, Στάθα, έχει παραμείνει δυνατή όλο αυτό το διάστημα για το παιδί που απέκτησε με τον καλό της και τώρα αυτό που αισθάνεται είναι μία δικαίωση. Το πρωί της Δευτέρας 1/5, μάλιστα, μίλησε στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega και εξήγησε τι συνέβη όταν αντίκρισε τον άνθρωπό της νεκρό, αλλά και πώς είναι η ζωή της πλέον, όπως και τα συναισθήματά της για τους θύτες, κάτι που έκανε τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο να κλάψει.

Η στιγμή που ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος "λύγισε" μπροστά στη σύζυγο του Γιώργου Καραϊβάζ

«Δυστυχώς για εμάς ο Γιώργος δεν γυρίζει πίσω, ούτε για εμένα ούτε για το παιδί μας. Αυτό που αισθάνομαι είναι μια δικαίωση στη μνήμη του Γιώργου και ότι σιγά σιγά αποκαθίσταται η δημοκρατία και η ελευθεροτυπία», είπε αρχικά η ίδια.

Και σε άλλο σημείο μίλησε για τη στιγμή της δολοφονίας: «Είδα τον Γιώργο αιμόφυρτο κάτω στο πεζοδρόμιο και για κάποια δευτερόλεπτα αναρωτιόμουν γιατί δεν τον βάζουν στο ασθενοφόρο. Κατάλαβα ότι δεν έχει ανάγκη περίθαλψης και είδα το παιδί μας να πιάνει το κεφαλάκι του και του είπα "μείναμε οι δυο μας". Τον βλέπαμε πολλή ώρα στο πεζοδρόμιο. Ο Γιώργος είχε πέσει περήφανα, ήταν ευθυτενής ακόμα και την ώρα της απώλειας της ζωής του».

Και κατέληξε, κάνοντας τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο να δακρύζει: «Ο Γιώργος δεν συγχωρούσε, γιατί δεν καταδίκαζε. Ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος πάντα άκουγε και την άλλη πλευρά. Αν μπορώ να συγχωρέσω τους δολοφόνους του, τους έχω ήδη συγχωρέσει, γιατί θεωρώ ότι η ζωή τους τους έφερε σε αυτό τον άσχημο δρόμο. Ο καθένας μας επιλέγει έναν τρόπο ζωής. Δεν ξέρω πώς έμπλεξαν αυτοί οι άνθρωποι».

Διαβάστε επίσης: Το "μοιραίο" λευκό βανάκι των εκτελεστών του Γιώργου Καραϊβάζ - Η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου