«Συγγνώμη από τα...» - Φανερά εκνευρισμένος ο Θάνος Πλεύρης μετά την επίθεση

«Από τους μόνους που αισθάνομαι»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Συγγνώμη από τα...» - Φανερά εκνευρισμένος ο Θάνος Πλεύρης μετά την επίθεση

Σοκαρισμένοι είναι όλοι στην οικογένεια του Θάνου Πλεύρη, καθώς μετά την επίθεση που δέχτηκε ο ίδιος και τα παιδιά του, ενώ βρισκόταν έξω για φαγητό χωρίς να ενοχλούν κανέναν.

Ο Υπουργός Υγείας αμέσως είχε πάει στο νοσοκομείο, διότι τραυματίστηκε στο μάτι και να αποφύγει κάτι χειρότερο. Μάλιστα, έκανε και ένα tweet στην συνέχεια με τον ίδιο να εξηγεί την κατάσταση.

«Μολις τώρα Τρώγοντας μεσημέρι σε μεζεδοπωλείο στα Πετραλωνα με την γυναίκα μου και τα παιδιά μου θρασύδειλοι αριστεριστές μου επιτέθηκαν με γιαούρτια πετυχαίνοντας εκτός από εμένα τα δυο μου παιδιά. Αυτοί είναι στοχεύοντας εμένα πέτυχαν με γιαούρτια τα παιδιά μου. Άθλιοι», έγραψε στην ανάρτηση του - δείτε εδώ την φωτογραφία.

Το νέο tweet του Θάνου Πλεύρη από την επίθεση με γιαούρτια που δέχτηκε

«Από τους μόνους που αισθάνομαι ότι πρέπει να ζητήσω συγγνώμη είναι από τη Λένα, την κόρη μου Νίκη (13) και το γιο μου Κωνσταντίνο (8) που στοχοποιούνται για τις επιλογές μου. Ευχαριστώ όσους μου συμπαραστάθηκαν. Λυπάμαι όσους για μικροκομματικούς λόγους δεν μπόρεσαν να καταδικάσουν», έγραψε ο Θάνος Πλεύρης.

Λίγα λόγια για τον Θάνο Πλεύρη

Ο Θάνος Πλεύρης είναι Έλληνας δικηγόρος και πολιτικός, εν ενεργεία βουλευτής και υπουργός Υγείας στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Φοίτησε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει λάβει μεταπτυχιακό τίτλο Ιατρικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο της Χαϊδελβέργης. Ασκεί ενεργά τη δικηγορία με ειδίκευση στο ποινικό και ιατρικό δίκαιο. Στο ιατρικό δίκαιο έχει συγγράψει σειρά μελετών και βιβλίων, αναφορικώς με την Βιοηθική, τις κλινικές δοκιμές φαρμάκων, την ιατρική ευθύνη, την συναίνεση του ασθενούς, τις νοσοκομειακές λοιμώξεις.

Ως δικηγόρος έγινε ευρύτερα γνωστός στο κοινό ως συνήγορος υπεράσπισης του πατέρα του, Κωνσταντίνου Πλεύρη, στη δίκη για το ρατσιστικό περιεχόμενο του βιβλίου του, «Εβραίοι, όλη η αλήθεια» αλλά και ως μέλος της υπερασπιστικής ομάδας των αστυνομικών στη δίκη για το θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου, θέση από την οποία τελικά αποχώρησε λόγω της υπουργοποίησης του.

Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στις Ειδικές Δυνάμεις ως λοχίας πεζοναύτης.