Η μία με μίνι μπλε φόρεμα και η άλλη με κοντό ροζ μπλουζάκι - Η πρώτη κοινή φωτογραφία της Βανδή με την Μελίνα Νικολαΐδη, τον σύντροφο αυτής και τον Βασίλη Μπισμπίκη!

Μαμά και κόρη φουλ ερωτευμένες και το δείχνουν!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Η μία με μίνι μπλε φόρεμα και η άλλη με κοντό ροζ μπλουζάκι - Η πρώτη κοινή φωτογραφία της Βανδή με την Μελίνα Νικολαΐδη, τον σύντροφο αυτής και τον Βασίλη Μπισμπίκη!

Μαμά και κόρη εδώ και μήνες διανύουν την πιο όμορφη και δημιουργική περίοδο της ζωής τους και... σίγουρα δεν το κρύβουν! Η Δέσποινα Βανδή έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Βασίλη Μπισμπίκη ενώ η 19χρονη Μελίνα Νικολαΐδη έχει βρει τον... δάσκαλό της στα μάτια του 34χρονου Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη!

Από τότε που έγινε γνωστή η σχέση των δυο νεαρών έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε παπαρατσικές φωτογραφίες τους από το νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει η Δέσποινα Βανδή, σε πολύ τρυφερές, μάλιστα, στιγμές τους (δείτε τους εδώ να φιλιούνται κάτω από την πίστα, μπροστά σε όλους). Η μητέρα της Μελίνας διατηρεί άριστες σχέσεις με τον νεαρό personal trainer και μάλιστα επισκέπτεται συχνά το γυμναστήριό του για να κάνει την καθημερινή της προπόνηση! Πρώτη Μαΐου, λοιπόν, τα δυο ζευγάρια, με πολλούς ακόμη φίλους αποφάσισαν να περάσουν την μέρα μαζί!

Η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή

Κοντά στα 15 άτομα έψησαν, χόρεψαν και διασκέδασαν όλοι μαζί! Η Δέσποινα Βανδή, μάλιστα, που της αρέσει να μοιράζεται πράγματα με τους διαδικτυακούς της φίλους ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία της... παρέας και για πρώτη φορά την είδαμε να ποζάρει μαζί με τον σύντροφό της, την κόρη της, και τον σύντροφο αυτής!

«Καλό μήνα παιδιά!!! Αγάπη!», έγραφε χαρακτηριστικά η λεζάντα που συνόδευε την φωτογραφία ενώ η Δέσποινα Βανδή πόζαρε χαμογελαστή στην αγκαλιά του Βασίλη με ένα μίνι μπλε φόρεμα και λίγο πιο πέρα ήταν και η Μελίνα με τον Αλέξανδρο!

Ο Αλέξανδρος έκανε και το repost του στα story του...

Η πρώτη κοινή φωτογραφία και των τεσσάρων μαζί: Η Δέσποινα Βανδή στην αγκαλιά του Μπισμπίκη και η κόρη της Μελίνα στην αγκαλιά του Αλέξανδρου

Φαίνονται τόσο χαρούμενοι κι ευτυχισμένοι! Πάντα τέτοια!

Τα βίντεο στο Tik Tok μέσα από το σπίτι της