Δεν κατάλαβαν ότι τους τραβάνε βίντεο - Η κίνηση του Κίμωνα Κουρή στην Ιωάννα Τριανταφυλλίδου σε ρομαντική τους απόδραση

Δείτε το!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δεν κατάλαβαν ότι τους τραβάνε βίντεο - Η κίνηση του Κίμωνα Κουρή στην Ιωάννα Τριανταφυλλίδου σε ρομαντική τους απόδραση

Πολλές ήταν οι φήμες το τελευταίο διάστημα που έλεγαν πως η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου είναι σε σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της στην σειρά Παγιδευμένοι του ΑΝΤ1, Κίμωνα Κουρή. Οι φήμες λοιπόν αυτές φαίνεται πως έχουν επιβεβαιωθεί έμεσσα, τόσο από τις δηλώσεις της ίδιας, όσο και από το παρακάτω βίντεο που κυκλοφόρησε.

Μετά τον χωρισμό της από τον Πάνο Βλάχο (δείτε τη νέα του σύντροφο) και η ηθοποιός έχει γυρίσει οριστικά σελίδα στην προσωπική της ζωή και είναι πολύ ευτυχισμένη.

Η απόδραση Τριανταφυλλίδου - Κουρή

Το ζευγάρι λοιπόν, απαθανατίστηκε σε απόδραση του εκτός Αθηνών, από θαμώνες του μαγαζιού που απολάμβαναν τον καφέ τους. Στο εν λόγω βίντεο, φαίνεται ο ηθοποιός να κρατάει το πόδι της αγαπημένης του.

Η ερώτηση για τον σύντροφο της που την είχε ενοχλήσει

Στην παρουσίαση της νέας σειράς του ΑΝΤ1+ με τίτλο "Ζωή" στην οποία πρωταγωνιστεί η Μαρία Καβογιάννη (δείτε το trailer και την υπόθεση της σειράς), είχε βρεθεί η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, καθώς συμμετέχει στο βασικό κασ.

Οι τηλεοπτικές κάμερες λοιπόν που την συνάντησαν ξεκίνησαν τις ερωτήσεις για τα επαγγελματικά της, ωστόσο, όταν ήρθε η ώρα για τα... προσωπικά της, ενοχλήθηκε και το έδειξε έντονα στην κάμερα

«Παιδιά είστε σοβαροί τώρα; Δηλαδή ειλικρινά, ας μείνουμε σε αυτά που είμαστε εδώ σήμερα γιατί αυτό να σου πω την αλήθεια, χωρίς να το πάρεις προσωπικά, είναι κάτι που με ενοχλεί ακόμη περισσότερο. Να παίρνουμε την αφορμή από κάτι ωραίο, από μια πρεμιέρα που γίνεται σήμερα για να αποσπάσουμε κάτι για κάτι διαφορετικό», ήταν η αντίδραση της σε σχετική ερώτηση.