Με δάκρυα στα μάτια - Παραλίγο να διακόψει τη συνέντευξή του ο Σαρμπέλ

«Έφυγε με πάρα πολύ άσχημο τρόπο»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Με δάκρυα στα μάτια - Παραλίγο να διακόψει τη συνέντευξή του ο Σαρμπέλ

Μία νέα και πολύ εξομολογητική συνέντευξη είδαμε να παραχωρεί ο Σαρμπέλ στην εκπομπή Status και στον Κωνσταντίνο Καμέα, η οποία προβάλλεται στον Astra Tv, με τον τραγουδιστή να μιλάει ανοιχτά για γνωστά και άγνωστα κομμάτια της ζωή του!

Ένα από αυτά λοιπόν, για το οποίο έχει μιλήσει ξανά ο Σαρμπέλ, αλλά εξακολουθεί να σοκάρει είναι αυτό για την κατάσταση της υγείας του, μιας και στο παρελθόν είχε δώσει μεγάλη μάχη με τον καρκίνο (δείτε εδώ όσα είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξη του).

Η αποκάλυψη του Σαρμπέλ για το πρόβλημα της υγείας του

Αυτή τη φορά ο Σαρμπέλ μίλησε ξανά για το ζήτημα αυτό και μάλιστα δε δίστασε να αναφερθεί και στην αρχή της ασθένειας του αποκαλύπτοντας, πως ήρθε αντιμέτωπος με τον καρκίνο μετά την απώλεια του πατέρα του, για τον οποίο μίλησε με μεγάλη συγκίνηση και δάκρυα στα μάτια!

Το άγνωστο επάγγελμα του Σαρμπέλ

Το πρωί της Παρασκευής (31/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Happy Day» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε ο Σαρμπέλ, με τον ίδιο να αποκαλύπτει το επάγγελμα, που κάνει εκτός από το τραγούδι.

«Το φιλί της Ανάστασης θα το δώσω στη γυναίκα μου που είναι στο Κατάρ, Μου λείπει πάρα πολύ και της λείπω πολύ. Όταν τελειώσει το J2US, θα γυρίσω για λίγο στο Κατάρ, έχω και κάποιες δουλειές στο Ντουμπάι και μετά στο Λονδίνο γιατί έχω και εκεί μια επιχείρηση. Ζω σε τρεις χώρες αυτή τη στιγμή. Οι επιχειρήσεις έχουν να κάνουν με επενδύσεις και ακίνητα», συμπλήρωσε.