Έτσι θα είναι ως γιαγιά - Φωτογραφία με ρυτίδες και το γερασμένο πρόσωπο της Ελεονώρας Μελέτη

Θέλησε να περάσει ένα πολύ ηχηρό μήνυμα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έτσι θα είναι ως γιαγιά - Φωτογραφία με ρυτίδες και το γερασμένο πρόσωπο της Ελεονώρας Μελέτη

Μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα, πως η Ελεονώρα Μελέτη είναι μία από τις πιο ακομπλεξάριστες Ελληνίδες παρουσιάστριες, η οποία μέσα από την παρουσία, που έχει τόσο στην ελληνική τηλεόραση, όσο και στα social media αποδεικνύει, πως δεν έχει τα λεγόμενα ''ταμπού''.

Αυτή τη φορά και συγκεκριμένα την Τρίτη 2/5 έκανε μία νέα ανάρτηση στο instagram μέσα από την οποία έδειξε τον εαυτό τη, το πρόσωπό της δηλαδή στην εκδοχή, που θα έχει σε κάποια χρόνια από τώρα, όταν το πρόσωπό της θα ''σπάει''.

Με λίγα λόγια η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να δείξει, πως δεν έχει τόσο σημασία η εξωτερική εμφάνιση και το πως θα δείχνει το πρόσωπό της, όταν γεράσει, αλλά το πως θα νιώθει η ίδια μέσα της με τη διαδρομή, που θα έχει κάνει σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο!

Δείτε επίσης: «Με αποκάλεσαν @@ και καταριόταν το παιδί μου» - Συγκλονίζει η Ελεονώρα Μελέτη

Η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη για το χρόνο και το γήρας

«Q and a via post: σε τρομάζουν τα γηρατειά?

Τα σκέφτομαι. Αλλά όχι με τον στερεοτυπικό τρόπο…

δεν φοβάμαι μη γεράσει η εικόνα μου.

Νομίζω πως όσοι γνωριζόμαστε λίγο καλύτερα ξέρετε καλά πως η εικόνα δεν μου δημιουργεί ανασφάλεια.

Μπορώ να πω πως έχω τεράστια περιέργεια να δω πως θα γράφει ο χρόνος με το π πέρασμα του.

Θαυμάζω τις γυναίκες που δεν παλεύουν τον χρόνο κ που Κοιτάνε με τρυφερή νοσταλγία τις φωτογραφίες της νιότης κ νιώθουν γεμάτες κ ευτυχισμένες.

Θέλω να μεγαλώσω όσο περισσότερο μπορώ! Κ να παρατηρώ τη ζωή που έκανα αλλά κ τους νεότερους να ζουν τη δίκη τους ευκαιρία.

Αυτό που με τρομάζει ομως είναι οι αρρώστιες.

Θέλω να μπορώ να μεγαλώσω με υγεία. Να έχω διαύγεια νοητικη, πνευματική, κ καλή υγειά κ να απολαμβάνω τη ζωή μέχρι τελευταία στιγμή.

Να φύγω με πλήρη συνείδηση ότι ήρθε η ώρα , αλλά έζησα υπέροχα.

Σε υπαρξιακό επίπεδο ναι τα σκέφτομαι τα γηρατειά… αλλά αν όλα είναι καλά, δεν υπάρχουν προβλήματα, δεν υπάρχει εγκατάλειψη , δεν υπάρχει μοναξιά, θεωρώ πολύ τυχερούς τους ανθρώπους που έχουν την ευλογία να μεγαλώσουν...», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη στην ανάρτησή της.